Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Az unokatesomnak az unokazesoj...

Az unokatesomnak az unokazesoja nekem ki?

Figyelt kérdés
Van egy unokatesom őt Évának hivják neki van egy unokatesoja ő Oliver és Olívértnek van egy barátnője Vivien akkor nekem Vivien és Olivér milyen rokonom??vagy csak rokon??(más hgy hivják őket csak így érthetobnek tűnt el magyaráznom)

2016. febr. 11. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a testvéred, vagy neked is simán unokatestvéred, vagy nem a rokonod.

Attól függ, a szülők milyen rokonságban állnak.

2016. febr. 11. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Senkid. Se ő se a csaja.
2016. febr. 11. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az te magad vagy. :)
2016. febr. 12. 00:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Olivér akár lehet a tesód is, vagy ahogy előttem írta valaki: temagad is. Vivien szintén lehet unokatestvér, vagy a testvéred is. Rengeteg variáció van. :) ;)
2016. febr. 12. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom nem te vagy Olivér, és neked nem unokatesód Olivér, mert akkor nem kérdeznéd - ebben az esetben neked ő a szó szoros értelmében nem rokonod. Valamelyik szülőd testvérének gyereke ugye Éva, és Éva másik szülőjének testvérének a gyereke Olivér - Éva az, akinek te is és Olivér is rokona. A barátnő pedig akár a testvéredé is lehetne, amíg nem házasodnak össze, addig nem nevezném rokonnak.

Ha további kapcsolatokat is szeretnél bogarászni:

[link]

2016. febr. 12. 07:53
 6/6 A kérdező kommentje:
uh nagyon szépen köszönöm a válaszokat és az utolsó linket különösen meg is néztem és olvasgattam is belöle köszi
2016. febr. 13. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!