Holt találom meg az egyházi anyakönyvek mikrofilmjeit a FamilySearch-en?
Apai felmenőim kisnemesek voltak, de van egy kis baj: nagyon gyakori név, és szapora család (ráadásul van rá példa, hogy egy felmenő mindkét gyerekét pl.: Andrásnak/Józsefnek nevezte el).
A mikrofilmeket hol találom meg? Csak rákeresni tudok, de ott nincs a szülőről a nevén kívül semmi.
Előre is köszönöm a segítséget!
Semmilyen felvétel nincs fent?
Vagy bármi, amiből megutdhatom, hogy bizonyos felmenőim szülei mikor születtek?
Igen.
A reformátusokra, de csak a digitalizáltat találom. A mellékágakban is sok a névazonosság, így a digitalizálttal szinte csak saccolni tudok (mikor született/mikor szült évszámok különbsége).
Átküldöd majd?
Előre is köszönöm!
15.15.
Mire gondolsz? Szerintem az egyháziak nincsenek fönt.
Vagy hogyan lehet megnézni akkor?
Nekem is református kéne legelőször, de aztán rengeteg katolikus is.
Nagyon jó lenne, mert elég sokat kérnek a mikrofilmekért, és csak 3 nap lehet menni, Este meg csak 2. Soha nem ér az ember a végére.
Kérdező, és nagyon vigyázni kell, nem biztos, hogy csak a második maradt életben a két azonos nevű gyerekből!
Nekem volt néhány év eltéréssel született testvérpárom, akik egyszerre házasodtak. Érdekes, mi?
12.59.
Bocs; ez az ajánlat csak a kérdezőre vonatkozik? Gondolom, igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!