Hanga123 kérdése:
Anyukák, Apukák, ti nektek hogyan tetszik az Ivett név?
Figyelt kérdés
Vagy ezek közül tetszik bármelyik is?:
Ivett
Dorina
Dóra
Martina
Léna
Leila
Hanna
Stella
Olivér
Boldizsár
2015. aug. 19. 00:15
11/20 anonim válasza:
Nem mondom, hogy a kedvencem, de alapvetően teljesen rendben van szerintem. A listából még a Dórát, a Lillát (esetleg a Friderikát) és az Olivért adnám.
12/20 anonim válasza:
9: Amiket felsoroltál csupa héber, illetve görög és szláv név, egyik se magyar. Ezekkel kéne kifejezni a magyarságunkat? :)) Ugyanolyan idegen nevek, mint a Dorina vagy az Ivett, csak régebben honosodtak meg. Még ha tényleg régi szép magyar neveket írtál volna, érteném a kritikádat, de így nem túl meggyőző.
13/20 anonim válasza:
Persze könyvet is igénybe vehetnél segítségül. [link]
14/20 anonim válasza:
Az Ivettről nekem az jut eszembe,hogy valaki egyszerre akarta kimondani az ivott és az evett szót és ez lett belőle!:)A Hanna még rosszabb,mert a szép Anna nevünket elbarmolták egy szemüvegtisztító leheléssel!:)A Dorina meg a Dóra tetszik!Fiúnévben meg csakis a régebbiek! Na nem a József meg a Gyula,és nem is az ősmagyarok!:)
15/20 anonim válasza:
Léna, Stefánia, Boldizsár. Ilyen nevű gyerekeket ismerek, és mindegyik nagyon édes, és tetszenek is.
16/20 anonim válasza:
Egyik sem vagyok, de ezek tetszenek:
Lilla
Ivett
Dorina, Dóra(engem is Dórának hívnak, egyetlen baj vele hogy nagyon tucatnév)
Hanna(szintén elég tucat, de szép)
Boldizsár.
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! És 10-es én is az amerikai neveket szeretem! Pl Selly,Country,Cheryl,Dana,stb... de egyik nevet se adnám a gyerekemnek.
2015. aug. 19. 20:48
18/20 anonim válasza:
A Lilla, Boldizsár, Stefánia, azok jók.
Persze a családnév ls fontos, hogy illjen.
Az amerikai nevek lehet, hogy divatosak, főleg kisebbségieknél, de olyan rajzfilmbe valók, vagy ponyvaregénybe.
A Hanna szerintem nem az Annából jön, hanem a Johannából. Úgy még jó is, főleg sváb családokban.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2015. aug. 26. 23:43
20/20 anonim válasza:
Nekem a Léna tetszik, a többi inkább semleges. Boldizsárt nem adnék, mert esetleg ha külföldre kerülne, akár csak tanulni, kellemetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!