Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek ha az apám egy...

Angel... kérdése:

Mit tegyek ha az apám egy analfabéta és folyamatosan ki készíti az idegeim! Számítógépezik, de nem is ért hozzá! Nagyon ért ahoz hogy ki készitsen!?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mihez kezdjek?
2015. aug. 5. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mit csinálsz vele, ha tényleg nyomorék lesz? Megölöd?

Nem csak fizikailag lehet megsemmisíteni valakit, hanem úgy is, ahogy írsz róla.

Ha Ő a "nyomorék" nem lenne, te sem.

2015. aug. 15. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom az édesapádat..de komolyan, ilyen egy hálátlan férget, mint te... :)

Amúgy, te pedig nézz utána a fogalmaknak, és csak aztán írj valamit, hidd el, én tisztában vagyok az analfabéta fogalmával és jelentésével is...veled ellentétben.

2015. aug. 15. 17:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Rettentően sajnálom édesapádat. Ő valószínűleg rengeteg mindent megtett azért, hogy neked olyan gyerekkorod legyen amiben már kiskorodban megtanulhattad használni a gépet, a modern cuccokat. Ő inkább veled foglalkozott ahelyett, hogy magára szánta volna az időt, hogy megtanulja használni ezeket.

És neked van pofád ezek után lenyomorékozni?

Komolyan, fáj neked az, hogy odamenj hozzá és segíts neki? Ha már kitörölte a sz.aros seggedet kiskorodban akkor ennyit igazán megérdemelne. De ehelyett mit kapott? Téged. Egy hálátlan férget.

Több tanácsom is van, hogy mihez kezdj:

-tanuld meg a szavak igazi jelentését, mert magadat égeted le.

-tiszteld egy kicsit apádat aki felnevelt téged.

-segíts neki. Ha erre sikerül rászánnod magad akkor talán a kapcsolatotok is javulni fog, és ő is jobban fogja érteni a modern dolgokat.

-szállj le a magas lóról és nézzél magadba mert ezzel a nyafogással nem vagy más csak egy hisztis kisgyerek aki ordít mint a fába szorult féreg ha nem kap csokit a strandon miközben ki van nyalva a segge.

-és utolsónak szívleld meg a te gyerekeidről és a jövődről alkotott képet, mert amennyiben ilyen s.egg maradsz, ez vár rád.

2015. aug. 16. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék az apád, bottal ütnélek. Ha a te apád nem üt bottal, máris nagyon hálás lehetsz neki, hogy milyen elnézően és lágyszívűen bánik veled.
2015. aug. 16. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!