Mit gondoltok, most hogyan tovább a kutatással?
Figyelt kérdés
Egész az 1690-es évekig vissza vezettem a családfámat a Family Search segítségével. De ott már nincs több kapcsolható adat. Már hatalmas az egész 293 személynév szerepel rajta. De én azt az apai vonalat szeretném még tovább vinni. Irány a levéltár? Vagy vannak még a Family Search-hoz hasonló programok?2015. ápr. 28. 19:37
11/13 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, a Géczy ágon egészen Előd vezérig eljutottam. Úgyhogy én a hét vezér egyikének leszármazottja vagyok!
2015. ápr. 30. 18:52
12/13 anonim válasza:
Nekem egyes ágakon sikerült az 1400-as évekig.Ajánlom, ha a családodnak van levéltára ott utánanézni.Nekem így sikerült.
13/13 A kérdező kommentje:
Nincs családi levéltárunk...vagyis eddig nem volt. Ezzel a sok adattal amit kibányásztam azt hiszem lesz.
2015. máj. 2. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!