Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A Szlávna milyen eredetű név?

A Szlávna milyen eredetű név?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akit így hívnak, és magyar lány. Szeretnénk mind a ketten megtudni mindent a nevéről! Aki segíteni tud az írjon.
2010. febr. 15. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
szláv
2010. febr. 15. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Szlovákosan hangzik, de erre a párom tudná megmondani a tutit...csak lepihent egy kicsit :)
2010. febr. 15. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Szlovák eredetű,de magyarosítva van.
2010. febr. 15. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
42%

Na, ha jól látom, most érződik ki a szülői hülyeség, amikor már nem az az édibédi kisbaba, hanem viselni is kezdi a nevét. Ugyanígy fognak járni a mostani marlonbrandók meg dorothyk, amikor felnőnek.

Sajnálom őt.

2010. febr. 15. 17:01
 5/8 anonim válasza:

Ez az! Hívjanak mindenkit Józsinak, vagy Benjáminnak...

pfff... de utálom, mikor agyaskodnak páran, hogy hülye a szülő, mert nem Bözsi a lányuk, meg Pista a fiuk...

2010. febr. 15. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Slavomír(olvast Szlavomír) szlovák férfi névből ered, szerintem.

L19

2010. febr. 15. 22:02
 7/8 anonim válasza:
Szlávna név szláv eredetű. Jelentése híres, dicsőséges. Egyébként a horvát himnuszban is szerepel. Szerintem egy szép név, engem is így hívnak egyébként, és nekem például horvát gyökerű a családom!
2010. jún. 13. 22:11
 8/8 A kérdező kommentje:
És Szlávna néwnap mikor wan?
2010. jún. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!