Honnan ered a Rigó vezetéknév?
Szia Én Ennek Már Rég Utánanéztem Én Is Rigó Vagyok..
A Rigó Német Eredetű Név..
Én Jómagam Cigány Vagyok
A Rigó Cigány Név De Német Cigány
A Papám Német Volt És Cigány Rigó
Szeva sors társ...Engem is Rigónak hivnak és nem vagyok cigány! Ha megnézed (csak facebookon) akkor a Rigó nevüek nem cigányok...rá se bassz mi tudjuk mi van,ők meg csak találgatnak mert a cigány primáson kivül nem ismernek senki ilyen nevüt!
Szóval a Rigó nagyon régi eredetü név és legyél rá büszke!!!!!
Akik mindenfélét találgatnak, hogy a Rigó az német vagy cigány vagy akármi név, azok annyit értenek hozzá mint palacsinta a hegesztéshez..
A Rigó, egy ősi magyar név, méghozzá a leg ősibbek közül, az állatnevek közül..
Tök logikus, ugyanis aki egy kicsit is figyelt történelem órán álltalánosba, tudhatja, hogy az ősi magyarok, (akik átjöttek a szteppéken, magna stb..
Akik mindenfélét találgatnak, hogy a Rigó az német vagy cigány vagy akármi név, azok annyit értenek hozzá mint palacsinta a hegesztéshez..
A Rigó, egy ősi magyar név, méghozzá a leg ősibbek közül, az állatnevek közül..
Tök logikus, ugyanis aki egy kicsit is figyelt történelem órán álltalánosba, tudhatja, hogy az ősi magyarok, (akik átjöttek a sztyeppéken, magna hungaria stb..) totemista vallást folytattak, akinek nem esik le, nem papjuk van hanem sámán és az állatok az isteneik..
Így már értheted, miért is a leg ősibb nevek közé tartozik, a "Rigó".
De ide tartozik még a farkas, róka stb.. nem sorolom, mert minden megtalálható állati vezetéknév, innen származik.
A többi 99% pedig akik ekkora sületlenséget írtak, javaslom tájékozódjanak mielőtt okoskodnak, vagy ne használják az oldalt...
A viszont látásra! :D
18/18 The Wounded Eagle-nak
Apáméknak,anyáméknak volt családi festménye és hidd el nem fakult ki a bőrszin rajta! Mi több gyerekkoromba bántottak a cigányok mert olyan helyen laktunk,csupán a bőr szinem miatt,igy lettem "korán reggel" skin head...
ami elmúlt az évek során!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!