Mit gondoltok a Delani névről?
Kedves 12-es!
Nekem személy szerint a névvel nem lenne semmi bajom, csakhogy ha a hangzása után egyből negatív tartalmú szóra asszociál az ember, az nem valami szerencsés névválasztás szempontjából.
És az alapján az arány után, amit ezen a felületen olvashatsz, elég kétesélyes a dolog, hogy a gyereknek vajon tetszeni fog-e (tapasztalat. Nagyon utáltam a nevemet).
Én nem ismerem a "devani" szót, nem tudom, hányan asszociálnak rá. De ennyi erővel minden névbe bele lehet magyarázni valamit, a Sára az sár, a Réka az béka, mégse jutnak eszébe senkinek ezekről a nevekről ezek a devaninál jóval gyakoribb szavak. (Viszont ismertem Reginát, akit Vaginának szólítottak...)
Egyébként te meg legalább megindokoltad, miért nem tetszik, nem azzal jöttél, hogy cigányos meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!