Hogy tudhatnék meg többet az apukámról?
Figyelt kérdés
7éves voltam mikor az apukám meghalt. Nem nagyon tudtam megismerni őt. szeretnék megtudni róla pár dolgot. Fiatalkoráról, hobbijairól.. hogy induljak neki a kutatásnak? Már Apu barátaira se emlékszem, anyu nem beszél róla, és Sopron, ahol éltünk többezer km-re van tőlem.2010. jan. 28. 16:46
1/7 anonim válasza:
Hol laksz most? Azért kérdezem, mert azt írtad, hogy Sopron több ezer km-re van tőled?
2/7 anonim válasza:
A második mondatot nem kérdésnek szántam.
3/7 A kérdező kommentje:
Amerikába lakok a nővéremnél.
2010. jan. 28. 17:22
4/7 A kérdező kommentje:
De csak mostohatesó, ő se ismerte Aput
2010. jan. 28. 17:36
5/7 anonim válasza:
Rokonok? Esetleg az Ö unokatesói?
6/7 anonim válasza:
Próbálj meg Anyudból kiszedni egy-két nevet és keress rájuk iwiwen. Az én Apukám is meghalt amikor 9 éves voltam, és nagyon sok barátja van ezen a közösségi portálon. A régi barátok szerintem még örülnének is, ha hallanának felőled! Sok sikert a kutatásban!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem volt egy unokatesója se, az iwiw jó ötlet, köszönöm:)
2010. jan. 29. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!