Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Apukam hanyagol mit tegyek?

Apukam hanyagol mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szueim elvaltak mikor 3 eves voltam. Apukam ult bortonben is mert voltak problemak na ilyesmi . Nem terek bele nagyon. Miutan hazajott 5 ev utan elment kulfoldre dolgozni. Es aztan felesegul vett egy falusi aszonyt. Azota csak akkor talalkozom vele amikor en megyek hozzajuk falura. Vagyis nagymamamhoz, es eppen csak ha ellatogatom hozzajuk hogy lassam a tesomat. Ha en nem mennek o nem jonne a varosba hogy talalkozzunk. Engem az zavar h 3 eves korom ota nem erdeklodott utannam, nem erdekelte h mi volt orvosnal szuloertekezletnel, ilyesmi. Reformauts reve nem jott el a konfirmalasomra sem csak a tempomba hiaba hivtamn es mondtam hogy jo lenne ha eljonne. Most vagy a felesege akadajozza:-j vagy nem tudom. Mit tegyek?
2010. jan. 12. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
hát szerintem az ijen apuka nem érdemli meg a gyerekét :S
2010. jan. 12. 17:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Hat lehet de en azt akarom hogy valtozzon...nem tudom h viselkedhetnek :|
2010. jan. 12. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős vagy, de szerintem kérdezd meg őszintén.

Lehet van 1-2 dolog amiről nem tudsz.

2010. jan. 15. 13:18
 4/8 Tutujka ***** válasza:

Ő hagyott el Téged, s ha nem érdeklődik utánad, sajnos azt kell mondjam, hogy hagyd a francba.

Tudom, hogy hiányzik, de hidd el, hogy ha Te annyira akarod, és Ő pedig eltolt magától, sokkal nagyobb a fájdalom.

Nem tudom átérezni, milyen ha az ember csalódik valamelyik szülőjébe.

Érzelmes ember révén, a szívem megszakad, ha olyant hallok, vagy látok, hogy egy felnőtt elhagyja a saját gyerekét, főleg ha az pici.

2010. jan. 15. 15:43
 5/8 anonim válasza:

Szerintem, kerd ki magadnak azt hogy szebben viselkedjen veled! Oszinten en azt tennem!

Kerdezd meg tolle hogy valojaban mit akar, es hogy ez neked nagyon faj.

Es mond meg neki hogy valtoznia kell mivel neked szemelyesen szukseged van ra! ;;)

En ezt tennem!

2010. jan. 15. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Biztos hogy tudsz mindenről? Nem lehet hogy van valami a színfalak mögött és azért hanyagol?

Mondd egyszerűen neki (normális hangnemben) (ha még kicsi vagy akkor bújj hozzá), hogy úgy érzed hanyagol és érdekelne (Téged), hogy miért teszi...

Ha válaszol fogadd el -ne vitatkozz vele - ha nem válaszol -tudod- az is egy válasz...Ha jó időben és kellő hangnemben teszed fel a kérdést, tuti elgondolkozik - ha nem is ott azonnal-de a későbbiekben :) A szavaknak is ereje van! Tudod, nem kell hisztizni, toporzékolni csak kérdezni :D

2010. jan. 16. 21:45
 7/8 anonim válasza:
Szerintem állj elé és mond meg neki hogy több törődésre lenne szükséged ( én is református vagyok és tudom milyen fontos a konfirmálás ) szerintem azt is mond neki hogy ha ő te utánad nemérdeklőik akkor csak tesóddal tarsd a kapcsolatot mert akkor nem érdemli meg hogy szeresd
2010. márc. 31. 19:38
 8/8 Tutujka ***** válasza:

Még ha az Apa is hagyta el a kérdezőt, miért ne "harcolhatna" érte?

Szerintem se hagyd annyiban, ha úgy gondolod, hogy szükséged van rá.

Természetes dolog, hogy a gyerek ragaszkodik az Apjához, hát harcolni kell érte.

Az idő úgy is eldönti, hogy van e hajlandóság az Apa részről vagy sem.

Abba még senki nem halt bele, ha próbálkozik.

Kitartás, és remélem észhez tér az fater.

2010. ápr. 1. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!