Vannak köztetek Agócs vezetéknevűek?
Figyelt kérdés
Honnan ered a név? A családfámat szeretném összerakni.2014. jún. 22. 21:57
1/9 anonim válasza:
nem, de ismerek egy Agócs nevű kaktuszgyűjtőt.
2/9 anonim válasza:
nem itt fogod megtalálni a családfádat szerintem.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Minden válasz értékes számomra :)
Kaktuszgyűjtő (:
2014. jún. 22. 22:09
4/9 A kérdező kommentje:
Én sem hiszem, hogy itt nagy sikereket fogok elérni, csak "egy próbát megér" :)
2014. jún. 22. 22:14
5/9 anonim válasza:
Ismerek Agócs vezetéknevűt Pest megyében,Kóka községben.Egyébként pedig a familysearch oldalon rákereshetsz!
Tudod szűkíteni megye megadásával,akkor kevesebb a találat.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Nem vagyok benne. Kerestem Mihály Agócsot, Michael Agócsot, 1900 és 2100 között született, de a legközelebbi is csak 1916-ban született. Más úton kell elindulnom.
2014. jún. 25. 20:00
7/9 mustafa33 válasza:
Fülek környékén keresd, ott van az ősi fészkük az Agócsoknak. A volt Gömör vármegyében. Gömörben volt Agócs nevű birtok is ezt a Vécseyek bírták.
Itt is nézd meg: [link]
8/9 dromedarbalu válasza:
Ismerek Agócsokat.
Ongán. Te merre laksz?
9/9 A kérdező kommentje:
Én Nyíregyházán/Sóstóhegyen lakok. Megtudtam, hogy az Agócs-dédanyám (/a nagyanyám anyját) (Agócs Ilona, 1900-1996) anyját Agócs Mihályné Erdélyi (/Erdélyy) Ilonának hívták. A familysearch.org-on nem találtam. Egyébkéknt valahogy így néz ki a dolog: [Én (Agócs Mihály, 1999- )]=<=[Apám (Agócs Mihály, 1967-)]=<=[Nagyapám (Agócs István, 1920><1930-1997)]=<=[Nagyapám anyja (Agócs Ilona, 1900-1996)]=<=[Nagyapám nagyanyja (Agócs Mihályné Erdélyi (/Erdélyy) Ilona)]
2014. júl. 6. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!