Van itt olyan akinek Arany János a továli őse?
Figyelt kérdés
Nekem igen és komolyan érdekelne,hogy sikerül-e találnom embereket a "távoli rokonságból" :D
Pontos családfát is felkutattuk nagyapámmal.
Szerintem ez egy nagy dolog,bár sok barátom szerint csak "egy költö"
(Nem egy kamu kérdés.)
2014. máj. 19. 20:50
1/8 A kérdező kommentje:
elnézést elírtam,TÁVOLI
2014. máj. 19. 20:50
3/8 anonim válasza:
Aki számára Arany János "csak" egy költő, azzal ne állj szóba. Pláne ne barátkozz vele.
4/8 anonim válasza:
Arany Jánosnak nincsenek élő leszármazottai.
5/8 anonim válasza:
Pusztán irigységből fokozzák le Aranyt, mert igenis, magyar viszonylatban nagyon híres költőnk. Én sajnos nem vagyok távoli rokonod, de ezt mindenképpen szerettem volna megemlíteni. A helyedben nagyon örülnék ennek, persze nagyképűsködni sem kell.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor helyesbítek.
Nekem Arany János apjának,a tesvérének az ágáról származom.
Bonyolúlt és hülyén is hangzik de így igaz.
Megvan a hiteles családfám..
2014. máj. 19. 21:10
7/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyképűsködni szeretnék,csak szeretnék "távoli" rokonokat találni :)
2014. máj. 19. 21:11
8/8 anonim válasza:
és aki azt mondja, hogy csak egy költő annak nagyon is IGAZA VAN. vannak más költők is. remélem én nem vagyok a távoli rokonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!