Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nálatok megvan az az igazi...

Nálatok megvan az az igazi karácsonyi hangulat? Szívesen töltitek együtt az ünnepet a rokonaitokkal?

Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 21:54
1 2 3
 21/22 Yingtáó válasza:
A hangulat mindig van vmilyen nem?! Nálunk viszon tboldog,szeretetteljes, persze nemzökkenőmentes. A Szenteste mindig meghitt,békés csak mi vagyunk itthon. A rokonjárás nem mindig meghitt,de hol az? Szerintem az ritka, bár őket kicit irigylem is. Szerintem ez csak hozzállás kérdése. A hótól még nem lesz Karácsony ( Vannak országok ahol sosincs hó, mégis van karácsony hangulat)lélekben kell rá felkészülni és tenni érte. Ráhangolodni díszekkel, mézeskalács sütéssel. Ajándékok gondos kiválasztásával,hogy mi az ami személyes és nem elkapkodott vmi.
2014. jan. 9. 14:39
 22/22 anonim ***** válasza:
Csangofoldon nottem fel,Karacsonyt ho nelkul el nem tudtam volna kepzelni,par eve sajnos mar arrafele is egyre ritkabban hullik,ho nelkuli Karacsony semmikepp nem az igazi(szamomra).
2014. jan. 10. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!