Móni vagy Mónika?
Figyelt kérdés
Kislányunknak a Mónika nevet szeretnénk adni. De nem tudjuk, hogy becézzük e Móninak vagy inkább Mónikának hívjuk. Szerintetek?2013. dec. 20. 18:30
3/19 anonim válasza:
Van egy pár Mónika ismerősöm, mindegyik Móni. A Mónika túl szigorú, hivatalos, kemény vagy nem is tudom.
5/19 anonim válasza:
Két barátnőm is viseli ezt a nevet, és mindkettő kikéri magának az általad említett beceneveket. Ők a Moncsi szólítást kérik. :-)
6/19 anonim válasza:
Móni vagyok.. A Mónikát nem szeretem, túl hivatalos.
A számomra kedves emberektől a Moncsit szívesen veszem.
7/19 anonim válasza:
Maóóóóni,
Moncsi,
Moncsicsi,
Mónikaka,
8/19 anonim válasza:
Na bakker minden Mónika azt szereti ha Moncsinak becézik akkor miért vagyok így lepontozva a Moncsikával?
9/19 anonim válasza:
Szerintem meg a Moncsi szörnyű.
Egyébként meg: mindegy, hogy mit tervezel, mert majd az élet adja, hogy hogy fogod szólítani.
Lányom Emese. Mesének, Mesinek IS becézzük.De ő elnevezte magát Meminek, amikor tanulta a saját nevét.
Barátnőmék: Noémi. Majd Éminek szólítják. A gyerek szintén amikor elkezdett beszélni Nonónak hívta magát, rajta is maradt.
Másik barátnőmnél: Szelina. Majd Linának hívja. Hát ő meg Szeli lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!