Hogyan lehetne kikutatni ezt a családfát?
A férjemről nem tudjuk eldönteni, hogy micsoda. A vezetékneve német/zsidó, viszont mutat mongoloid/indián/eszkimó jellemvonásokat. A nagyanyja három különböző férfinak szült 3 gyereket, és a nagyapjáról összesen csak annyit tudunk, hogy maximum 50%-ban vágott szemű volt, német/zsidó vezetéknévvel. Egyébként senki nem ismeri, senki nem tud róla semmit, a nagymama pedig nem hajlandó elárulni a dolgokat, illetve hazudozik. A férjem apja sem tud semmit, mivel nagyjából 5 éves volt, amikor a nagypapa elhagyta a családot.
Vannak ilyen mesék, hogy a dédpapa gazdag volt és világutazó, és egy eszkimó nőt vett feleségül, de biztosat senki nem tud mondani.
Már arra is gondoltunk, hogy végeztetünk valami átfogóbb DNS-vizsgálatot, amiből kiderülhetne, mely népcsoportokra jellemző kromoszómák visel, mert tényleg fogalmunk sincs, de nagyon érdekel.
Ilyen származású volt az is aki így írta életrajzát:
London legmocskosabb sikátorában születtem egy zivataros fagyos éjszakán, miközben anyám egy párizsi szalonban mulatott önfeledten... ☺
Az van, hogy ahány népek átmentek itt, gondoskodtak róla, hogy jó kevertek maradjanak a magyarok.
Nagyanyámat megerőszakolták a második vh-ban. Lehet, hogy a tiedet is és nem szívesen beszél róla.
Nemtom, miért eszkimóban gondolkozol, az általam szeretve tisztelt Vörös Hadseregben volt elég déli köztársaságbéli, ugyancsak vágott szemmel, vagy tatár - csak hogy a volt férjem felét megemlítsem. :)
Nem erőszakolták meg katonák, ezt biztosan tudom. A férjem apja emlékszik, amikor 5 éves volt, a szülei veszekedtek valamin. Ez az egyetlen emléke az apjáról, meg a nevét tudjuk, és ennyi.
Szerintem feladjuk^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!