Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Honnan ered a Sztojka vezetéknév?

Honnan ered a Sztojka vezetéknév?

Figyelt kérdés
Van jelentése? Semmi rasszizmus, nem vagyok cigánygyűlölő!! van is roma származású haverom, de a Sztojka név a cigány név? Kérem most ne arra a Sztojka-Marian Cozma esetre gondoljatok, szóval ebből kifolyólag ne írjatok olyat amiben nem vagytok biztosak, csak haragudtok a Sztojka nevezetűekre. Nekem ez most elég fontos. Köszi a válaszokat előre is
2009. okt. 13. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igen,szláv eredetu szo.... sztáty-állni, sztoj-állj , sztojka-állvány(ocska)
2009. nov. 2. 13:40
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. nov. 2. 15:57
 13/14 anonim válasza:
29%
HALÁL A ROMÁKRA!
2010. jún. 28. 17:55
 14/14 gyuszi860123 válasza:
39%
halal anyadra meg a fajtadra...elnezest kerek a vele azonos faju emberektol ezt csak azert irtam le NEKI,hogy erezze milyen erzes.lehet az anyukajat cigany kezelgette es hopsz becsuszhatott szegeny maradek.egyszeruen nem ertem,hogy utalhat valaki egy egesz nemzetet,etnikumot,orszegot csak azert mert bevertek az anyjanak a felesegenek vagy a huganak?vagy megvertek kiskorodban?...amugy ezek a dolgok indulatot kelthetnek az emberben,megertem a nyomorodat,de akkor sem mindenkit kell utalni ezert.vannak olyan ciganyok,negerek,zsidok akinek a segget nem vagy melto megpuszilni.(nem szeretem amikor le kell alacsonyodnom ilyen emberek szintjere duhomben).megegyszer elnezest
2012. nov. 8. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!