Ti milyen rossz tulajdonságokat örököltetek és kitől?
anyától azt,hogy minden érzelem az arcomon van,szóval ha valami nem tetszik még bele se gondoltam de már fancsari képet vágok vagy húzom a számat. Ja és a káromkodást és az idegbetegséget.
Apától szerintem a minden semmibevéltelét örököltem amennyiben ez rossz tulajdonság :D
Anyámtól: törékeny alkat. Rühellem, ezért direkt felszedtem pár kilót, ami nem is áll rosszul:) És alacsony termet, amivel szintén nem vagyok kibékülve, nagyon utálom.
Apámtól: Túl könnyen lebarnulok.
Tuljadonságot nem lehet senkitől sem örökölni, csakis a vérmérsékletet (habitust).
Minden mást tanultad, és olyan korai bevésődés-szinten (azonosulás), hogy azt hiszed, "örökölted", pedig nem.
25-ös voltam, láttam a válazsokat, plusz adalék:
A lebarnulás képessége éppen úgy nem tulajdonság, ahogyan a törékeny testalkat sem. Ezek öröklött vonások.
pörgős , cseles, okos, göndör hajú aputól
nagy lábujjak, széles csípő rossz látás anyutól :(
Hízásra való hajlam,makacsság, anyukámtól.Meg abba is rá hasonlítok hogy nekem nem áll meg a kezembe a pénz.
Apukámtól inkább a kemény egyéniséget örököltem.
A szégyenlősségemet meg nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!