Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Geronazzo Mária lánya Judy?

Geronazzo Mária lánya Judy?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 21:59
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

úú..:/tényleg egyáltalán semmi hasonlóság a régi és új Judy között!

Bár , ha belegondolok egy mégiscsak van:a hangja úgyanolyan jó, mint régen:D

2009. szept. 18. 16:46
 12/22 anonim ***** válasza:
59%
Szegény! szép lány volt, és most meg kell tanulnia előítéletekkel szembe néznie. Talán könnyebb ezt olyan embereknek megtenni, akik születésüktől így élnek. De ő szép, sikeres lányból vált ilyenné... :(
2009. szept. 19. 22:23
 13/22 anonim válasza:
84%

Judy egy autóbaleset miat lett ilyen. De amúgy szerintem Gyönyörű lány volt akkoriban, és most is az.. jó azt nem mondom hogy gyönyörű, de szép csaj..A hangja meg BRUTÁLISAN jóóó..:)

Itt van egy kép róla akkoriban: [link]

És most: [link]

2009. szept. 26. 18:01
 14/22 anonim válasza:
67%

te idióta! Mér teszel fel ilyen kérdést hogyha nem nézel utánna judy balesetének?

szegény mit tudott volna csinálni? Híres énekesnő és autóbalesetben elveszítette a szépségét. Álljon ki a rajongói elé öszevágva?

egy kicsit lehetnél önérzetes! bocs de ha ilyen kérdést teszel fel csak 1 idióta lehetsz!!!!!

2010. márc. 15. 18:22
 15/22 anonim válasza:
100%
én is nagyon sajnáltam szegény Judyt. mondjuk én annyira nem szerettem, de tegnap voltam groovehouse koncerten és teljesen megváltozott róla a véleményem nagyon aranyos és szerény. és ne bántsa őt senki azért mert olyan a szája amilyen. egy óriási autó balesete volt. az arca szószerint teljesen leszakadt. amikor felébredt, meglátta uj arcát sokkot kapott.állítólag még a mai napig nem tudja feldolgozni hogy ilyen lett.. és ő mondta személyesen hogy műtétfüggő lett mert a régi arcát szeretné visszakapni.. de azt sajnos sose fogja:( egyébként meg nagyon szépen énekel, és nagyon kedves is és nem mindig csak a külső számít,én nagyon sajnálom őt.. Na geronazzo maris pedig ahogyan előttem elmondták igen az egy k@@va akinek feltünési viszketegsége van...és őt igenis nagyon elitélem.az már beteg dolog
2010. aug. 21. 11:02
 16/22 anonim válasza:
Azt nem értem h HOGY lehet Judyt 1 lapon venni azzal az elmebeteg pszichopata k...val?????? Igaza van az előttem szólónak.. Minek tesznek fel ilyen kérdést azok akik nem tudnak semmit szegény Judy balesetéről??? Egyébként Judy MO. legjobb hangú énekesnője, és nagyon szomorú dolog ami vele történt.. nem lehetett semmi amin keresztül ment !! A hangja CSODÁLATOS és az egyénisége mindene az.. Kedvenc énekesnőm..Már volt vele szerencsém élőben találkozni és egyáltalán nem olyan személyesen, mint képernyőn keresztül!! és aki nem tud semmit és ilyen beteg kérdéseket tesz fel, annak ajánlom Judy Szemtől szemben c. könyvét. abban benne van a baleset..!! Köszöntem..
2010. nov. 4. 10:14
 17/22 anonim válasza:
Judy a balesete miatt néz ki így :@
2011. jún. 24. 19:38
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
igen ő a lánya :D
2011. júl. 3. 20:45
 19/22 anonim válasza:
Most az utolsónak mi a sz@rért kellet ezt odaírni?
2011. júl. 9. 14:54
 20/22 anonim válasza:
Mármint az előttem szólónak 14:54 vagyok.
2011. júl. 9. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!