Kiss Géza2525 kérdése:
Apa testvérének a fia ki ő nekem?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 21:43
3/19 anonim válasza:
A kislányod...micsoda kérdések...
4/19 Dorcsy2 válasza:
unokatestvéred (unokaöcséd vagy unokabátyád)
5/19 anonim válasza:
Azért kicsit elszomorító, hogy az emberekkel ennyire nincsenek tisztában a rokoni kapcsolatokkal. Bakker, még ha valaki azt tudja, hogy ki az az "ángy", azt még megértem. Na de nem tudni ki az unokatestvér... gáz.
6/19 anonim válasza:
# vagyok
Gratulálok dorcsy a baromságodhoz.
Az unokaöccs az a testvér fia. Nem az apa testvérének a fia.
7/19 anonim válasza:
Kedves utolsó, ha fiatalabb, akkor unokaöcs (1 cs-vel), ha idősebb, akkor unokabáty. Aki baromságot írt, az te vagy.
9/19 anonim válasza:
Türelem kell a barmokhoz, de ám legyen....
Az apa testvérének a fia az unokatestvér. Ha idősebb, akkor hívhatjuk unokabátynak, de ha fiatalabb, akkor csak unokatestvér.
Az unokaöcs, az a testvér fia. Akkor is unokaöcs, ha történetesen idősebb. (Nagy korkülönbségű testvéreknél előfordul, hogy előbb születik valakinek fia, mint testvére. Ilyenkor az unokaöcs idősebb a nagybácsinál.)
Ergo az unokatestvérednek unokatestvére vagy.
De az unokaöcsédnek a nagybácsija vagy.
(Az más kérdés, hogy ezt sokan keverik.)
10/19 anonim válasza:
Az öcs a fiatalabb, a báty az idősebb. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!