Mit tegyek? Anyukám teljesen igazságtalan.
na szóval anyukárol lenne szó
mikor iskolából hazajövök és merek hozni pl egy 3ast akkor mindig azt tárgyamat pl laptopomat teszi el amit a legtöbbször szoktak/szeretek használni
mikor megkaptam az új telefonom azt tette el hetekig vagy mikor az xboxom akkor meg azt most meg a laptopom
és ez még semmi mert van egy hugom aki ugyanúgy iskolás 4. osztályos
ő ezen a héten olyan dolgokat csinált ami sokkal súlyosabban az enyémeimnél
és ő mit kap... csak annyit hogy nem mehet fel facebookra meg nem veheti elő a telefonját
alig szokta használni a facebookot meg a telojat
szóval kérlek segítsetek
ja és azért nem tehette el anyukám a laptopom mert egész nap ott ülök előtte
napi 1-2 órát ülök ott azt ennyi
szóval nem értem miért kell elrakni hetekig
ugyertem szoktam/szeretek használni
bocsánat a helyesírási hibákért
Anyám borogass, elveszik a laptopot egy hétre meg nem lehet a facebookot használni....
Szerintem hívd fel a gyermekvédelmiseket.
2: na igen, ez jó kérdés. Amúgy az én gyerekeim is augusztus végén egy kissé megzizzentek, úgyhogy egy kicsit helyre kellett rakni őket. Szépen közöltem velük, hogy mi az ami jár nekik: iskolai felszerelés, a fejlődésükhöz szükséges ruházat és tápláló étel. Kapják szépen az alapszolgáltatást, az extrák nem potyognak csak úgy az égből.
Úgyhogy iskolai füzetekből megkapták a sima egyszerűt, semmi csicsás meg figurás, semmi fölös nasi csak finom ebéd, stb...Se mozi, se különóra (hol van az leírva, hogy a szülőnek kötelező havi húszezret eldobálni erre-arra...).
3 nap után kérte a nagy, hogy beszéljük meg....
Az igazságtalanságról van itt szó hellóka!
Mondd el édesanyádnak, h nagyon igazságtalanak érzed, h Téged "kisemmiz" x időre, mert 3mast hoztál a húgod meg pl írásbeli intőért, feleselésért nem kap szinte semmit.
8: Azért jó lenne meghallgatni a másik felet is, nekem is panaszkodott a nagyobb gyerekem, hogy miért csak vele vitatkozom. Hát azért kisanyám, mert csak te hisztizel, a másik meg minden szökőévben egyszer.
Ő amúgy is olyan, hogy más szemében a szálkát, magáéban a gerendát se látja....
Szóval nem vagyok benne biztos, hogy a másik gyerek sokkal súlyosabb dolgokat művelt mint a kérdező.
köszönöm a válaszokat
amúgy tanulok 4 és tanuló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!