Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? Anyukám teljesen...

Mit tegyek? Anyukám teljesen igazságtalan.

Figyelt kérdés

na szóval anyukárol lenne szó

mikor iskolából hazajövök és merek hozni pl egy 3ast akkor mindig azt tárgyamat pl laptopomat teszi el amit a legtöbbször szoktak/szeretek használni

mikor megkaptam az új telefonom azt tette el hetekig vagy mikor az xboxom akkor meg azt most meg a laptopom

és ez még semmi mert van egy hugom aki ugyanúgy iskolás 4. osztályos

ő ezen a héten olyan dolgokat csinált ami sokkal súlyosabban az enyémeimnél

és ő mit kap... csak annyit hogy nem mehet fel facebookra meg nem veheti elő a telefonját

alig szokta használni a facebookot meg a telojat

szóval kérlek segítsetek

ja és azért nem tehette el anyukám a laptopom mert egész nap ott ülök előtte

napi 1-2 órát ülök ott azt ennyi

szóval nem értem miért kell elrakni hetekig

2012. okt. 2. 18:56
 1/10 A kérdező kommentje:

ugyertem szoktam/szeretek használni

bocsánat a helyesírási hibákért

2012. okt. 2. 18:58
 2/10 intrepid ***** válasza:
100%
Szerinted akkor mivel büntessen? Üssön?
2012. okt. 2. 19:05
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Anyám borogass, elveszik a laptopot egy hétre meg nem lehet a facebookot használni....

Szerintem hívd fel a gyermekvédelmiseket.

2012. okt. 2. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Neeee :D:D:D elveszik az xboxját... inkább tanuljál
2012. okt. 2. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

2: na igen, ez jó kérdés. Amúgy az én gyerekeim is augusztus végén egy kissé megzizzentek, úgyhogy egy kicsit helyre kellett rakni őket. Szépen közöltem velük, hogy mi az ami jár nekik: iskolai felszerelés, a fejlődésükhöz szükséges ruházat és tápláló étel. Kapják szépen az alapszolgáltatást, az extrák nem potyognak csak úgy az égből.

Úgyhogy iskolai füzetekből megkapták a sima egyszerűt, semmi csicsás meg figurás, semmi fölös nasi csak finom ebéd, stb...Se mozi, se különóra (hol van az leírva, hogy a szülőnek kötelező havi húszezret eldobálni erre-arra...).

3 nap után kérte a nagy, hogy beszéljük meg....

6/10 anonim ***** válasza:
90%

Az igazságtalanságról van itt szó hellóka!

Mondd el édesanyádnak, h nagyon igazságtalanak érzed, h Téged "kisemmiz" x időre, mert 3mast hoztál a húgod meg pl írásbeli intőért, feleselésért nem kap szinte semmit.

7/10 anonim ***** válasza:
69%
(SAJÁT!!!!) laptop, új telefon, xbox360. 4. soztályosnak mint büntetés: nem mehet fel facebookra. Dafuq? Én 12 évesen regisztrálhattam a Facebookra, mégsem veszítettem semmit.
2012. okt. 2. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
amikor én voltam 12, még facebook se volt, de a tévétől eltiltás meg zavart volna, pedig anélkül is felnőttek emberek. a mai gyerekeknek pont ilyen fontos a facebook, ne menjünk vissza a középkorba... az fel se tűnik senkinek, hogy a kérdés lényege nem a facebooktól eltiltás, hanem hogy nem egyenlően büntetik a másik gyerekkel? ezzel kéne anyukát valahogy szembesíteni.
2012. okt. 2. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:

8: Azért jó lenne meghallgatni a másik felet is, nekem is panaszkodott a nagyobb gyerekem, hogy miért csak vele vitatkozom. Hát azért kisanyám, mert csak te hisztizel, a másik meg minden szökőévben egyszer.

Ő amúgy is olyan, hogy más szemében a szálkát, magáéban a gerendát se látja....

Szóval nem vagyok benne biztos, hogy a másik gyerek sokkal súlyosabb dolgokat művelt mint a kérdező.

2012. okt. 3. 14:27
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

amúgy tanulok 4 és tanuló vagyok

2012. okt. 3. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!