Ti szoktatok meztelenül lenni? Menyire tabu nálatokotthon pl ( anyukátok, gyerekeitek, szülök rokonok ) előtt egymás teste, egymás elött meztelen lenni? Lakótárs, haver barát családtag előtti szégyenlősség? Náltok hogy van ez?
Jani vagyok 28 éves srác BP-en lakom! én is szoktam otton is ( ha otthon vagyok látogatóba ) pucéran úgy lenni a mai napig is, sőt elég gyakran és nem zavar ha a bármit meglát akárki ,! A lány lakótársam akivel egy albiba lakok is szokott úgy látni! Szeretek meztelenül aludni reggel úgy fözni kávét, és hétvégén, ellelnni úgy meztelen a lakásban vagy néha kimegyek az udvarra!
Nálatok hogy van ez?
"max. egy bugyi volt rajtam, de az, hogy abban főzzem a kávét"
Szerintem lényegesen jobb a kotyogóban a kávét főzni, mint egy bugyiban...
Én egyedül élek, szeretek meztelenül lenni. A szüleim előtt még fehérneműben sem mászkáltam sosem, és ők sem előttem. Barátok előtt nem vagyok szégyenlős meztelenül sem, legyen fiú vagy lány, de nem mutogatom magam szándékosan... :)
23L
még ennyi pucér családot mint itt a gyk...n :D
wc-zés után legalább megmosakodtok..? vagy úgy ültök le mindenhova...?
kutyák:D
"Mi nem szoktunk. Anyu vagy a húgaim előtt szoktam pucér lenni. A bátyám meg apukám előtt. Nálunk jegyesség előtt nem szokás a pucérság."
Ez visz mindent. Családi szokás, belekeveri a jegyességet.
Úgy hangzik, mintha a bátyjával kötne jegyességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!