Anyám csak a nevét mondta el, és hogy hol lakott akkoriban. Most 35 éves vagyok, és szeretném megtalálni.
DE HOGY????
2009. júl. 8. 18:17
1/10 anonim válasza:
Keresd fel a címet, hogy tudnak e ott valamit róla a szomszédok, vagy volt szomszédok. Hátha valamelyikkel jó kapcsolatot ápol/ápolt.
Meg felkeresheted a lakhelybejelentő irodát is a településnek, hogy ott mit tudnak hollétéről.
Ha van rá esély, hogy vallásos, akkor a helyi parókiát.
Több hely nem jut eszembe hirtelen.
Sok sikert!
2009. júl. 8. 18:23
2/10 A kérdező kommentje:
bocs, nem konkrétan a címet mondta meg, csak hogy az alföldön... :(
2009. júl. 8. 18:26
3/10 anonim válasza:
Előző vagyok.
Hát akkor nem igazán tudom, hogy honnan lehetne elindulni.
Esetleg valamelyik tudakozó...nem tudom.
2009. júl. 8. 18:27
4/10 anonim válasza:
Igaz, hogy én 33 év után találtam meg, de az iwiw segítségéval. Konkrétan az egyik féltestvérem írt vissza, hogy akit keresek az bizony az ő apja is. Tehát hajrá, keress névre és lassan szűkítsd a kört. Segítség lehet még, ha anyukád egyéb nevekre(nagyszülők), vagy dátumokra emlékszik. Nem lehetetlen, nekem 5 tesóm került elő, nem is tudtunk egymásról és jó a kapcsolatunk azóta. Csak bátran , sok sikert !!
2009. júl. 8. 18:58
5/10 anonim válasza:
Az ő nevét viseled?
Ha a nevére vett hivatalosan, akkor az anyakönyvi hivatalban tudnak segíteni.
Ha nem, nos, akkor tényleg marad az Iwiw, a családtagjaid kikérdezése.
2009. júl. 8. 19:53
6/10 anonim válasza:
a vöröskereszt tuti megtalálja neked
2009. júl. 8. 19:53
7/10 anonim válasza:
Kár, hogy megszünt a Mónika show. Ők tuti megtalálták volna. A viccet félre téve tényleg az iwiw a tuti, ha persze tudod a nevét. Üzenőfalon reklámozni fogjuk hidd el, én tuti tovább küldöm, ja és én is az Alföldön lakom. Ha gondolod küldj rám privit és kiteszem üzifalra elvileg az ismerőseim is alföldiek :) Talán sikerül, sok szerencsét!!!
2009. júl. 8. 20:08
8/10 anonim válasza:
pont ma olvastam ujságban,hogy német nő sok év után megkereste az apját...dél-afrikában rátalált,az meg fogta,és fél éven keresztül napi 3x megerőszakolta...
ugyhogy ha nő vagy,én egyedül nem mennék sehova a helyedben...
22/L
2009. júl. 8. 20:38
9/10 anonim válasza:
Már bocsi, de miért vagy te kíváncsi egy olyan köcsögre aki nem törődött veled ennyi éven át? Apád? Ez csak egy biológiai tény. Nem akarsz Te plusz egy fájdalmat az életedbe, hagyd a fenébe az egészet!!!!!! Úgyis csak elutasítana és az fájna Neked. Hiába olvasnál bármit a fejére, gyakorlatilag pont leszarja, csak Neked lenne rossz, és anyukádnak. Nem kell ez Neked!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 8. 21:41
10/10 anonim válasza:
Szia!!
Nekem van egy féltestvérem aki USA-ban él, és sosem láttam még én 17 ő most 13 éves, és felszerettem volna venni vele a kapcsolatot, és vöröskereszt segített:)
Neked is segíteni fog. Vagy neten, vagy telefonon...
Ez egy külön szolgáltatása a vöröskersztnek, hogy megkereseik neked:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!