Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Vannak itt olyanok, akiknek...

Vannak itt olyanok, akiknek Zirc környékéről származnak az ősei?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Jelen!

Dédim Borzaváron lakik, nagymamám és nagypapám is onnan származik, de ők felköltöztek Bp-re, Dédimnek még van 4 gyereke mamámon kívül, az egyikük pont zirci. De van aki Veszprém Kádártán telepedett le, és van aki Borzaváron maradt. Ketten jöttek fel Pestre. Mi is elég gyakran megyünk Zircre és Borzavárra. :-)

2012. máj. 17. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyik dédanyám Borzaváron született! :) De vannak ott más ágról származó felmenőim is!
2012. máj. 17. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy a te dédid meg az enyém ismerik egymást! :-) Elég kicsi falu és tudtommal ott mindenki ismer mindenkit. :-)
2012. máj. 17. 15:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát azt nem hiszem, mert 1878-ban született! :)) Gurdon, Kuti, Dombi név ismerős? Én sajnos csak egyszer jártam ott, de nagyon szép az a környék! :) Papám porvai születésű!
2012. máj. 17. 16:00
 5/5 anonim válasza:
Nekem szüleim és nagyszüleim,ősei rokonaim Porván laktak ott születtek, zircen élek meg tesom is itt születtünk
2013. okt. 13. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!