Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Testvérem miért utál mindenkit?

Testvérem miért utál mindenkit?

Figyelt kérdés
Nincs egy igaz barátnője, a macskáját is utálja...a családját se szereti...pedig mindent megkap..nem értem őt lány és 17 éves...komolyan tizen ezres ruhák...olyan mély gyűlölet van benne amit nem tudok megfejteni.. ja és rengeteget hisztizik és idegeskedik..magát szereti :)
2012. márc. 2. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ki az idősebb? És lány vagy? Mennyivel vagy idősebb?

Mert ha lány vagy és idősebb akkor próbálj vele beszélgetni,kopogj be hozzá és eleinte csak kisebb dolgokról,majd aztán elmélyültök...és mond neki,hogy te mindenben segítesz neki...

2012. márc. 3. 08:51
 12/17 A kérdező kommentje:
ő 17/L én meg 14/L .....ő nem olyan fajta..vele nem lehet dumálni mert ha pl most leülök vele beszélni akkor m mondjak? miben tudok neki segíteni eleve?minden tanár rossz és az egész világ az...de most pl vidám mert nincs suli...a suli készíti ki idegileg mert nagyon megakar felelni de nehéz suliba jár és ott nem tud úgy meg felelni...kivételeznek is másokkal meg minden :) igazából ő olyan lehetetlen mert folyton a divatot nézi meg magát meg ..neki olyan mint ha nem is lennének érelmei :/ azt hiszi hogy felnőtt pedig ha látnátok hogy hogy viselkedik ......
2012. márc. 3. 19:26
 13/17 A kérdező kommentje:
amúgy igen nem tudok kopogni mert nincs ajtó mert olyan furán van a boltív megcsinálva hogy ha arra valaki ajtót rak akkor én falra mászok ....nem lehet vagy ha igen az nagyon drága lenne
2012. márc. 3. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:

aha...:D

akkor találj ki magadnak valami hülye problémát pl.téged senki nem szeret...emiatt legyél szomorú!és mondjuk amikor hallod,hogy kijön a szobájából akkor menj ki te is az a lényeg,hogy meglássa te valamiért szomorú vagy menj be a szobádba aztán gondolom majd ő is bemegy utánad és akkor próbálj vele beszélgetni...veled azért jól kijön?

2012. márc. 3. 19:46
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem szoktam szomorú lenni....de ha az lennék akkor sem kérdezné meg mi a baj, bár sírtam már családtagért mert meghalt ...ő nem (Tatám) sírtam már hogy mami ne altassa el a kutyát...ő nem ...mert nem is szereti a kutyákat van 2 azok ha odamennek hozzá(már nem látnak

) akkor beléjük rúg :( Igazából a kérdésem is inkább az lenne hogy vele miért nem lehet komolyan megbeszélni dolgokat...igen jól kijövünk de 2 kategória vagyunk, azt mondják hogy én komolyabb vagyok....ha ideül gépezni lát valami viccet nevet rajta és idehív és akkor én is nevetek...de nem szoktunk elmenni vásárolni vagy egyéb programot csinálni :) én egész nap mamámnál vagyok ő meg itthon...régebben sokat játszottunk de már leginkább ő tanul én meg nem zavarhatom....hiába mondjuk neki hogy pakoljon össze nem pakol össze és még életében nem mosogatott...amikor sütött az összes fal olyan volt ő meg ordítozott.... :)

2012. márc. 4. 08:32
 16/17 anonim válasza:
Csak 1 megoldás van szigorúság nem lehet vele akárhogy báni a betonnál is keményebbnek kell lrnnie a szüleidnek!Ha pedig ordítozik?Adjatok mind a hárman egy ezer évig tartó fájdalmas ütést majd megtanulja a kisasszony!!!!Elkel vitetni kórházhoz megnézni az agyát mert lehet valami tényleg történt az agyával!(nekem van egy osztálytársam ő is ilyen volt elviték műtétre megtalálták a hibát(az volt a hiba hogy fordítva gondolkodott a rosszat láta jónak valamien sejtet kivetek és meggyógyult)helyrejött minden!:)
2012. márc. 24. 14:27
 17/17 A kérdező kommentje:
??? ok :)
2012. márc. 24. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!