Mit csináljak? Nincs magánéletem?
Teljesen megértelek,nálam még rosszabb a helyzet.Átjáró házunk van (sorrend:fürdőszoba,konyha,nappali,szobám,szüleim hálószobája)Soha nem vagyok egyedül.Éjszaka is ha mennek WC-re vagy inni,akkor keresztül mennek a szobámon,napközben is.Már egyszerűen nem bírom..A te kérdésedre pedig a válaszom az,hogy mondd meg nekik kerek-perec.Én is ezt tenném,de nem kérhetem meg őket hogy alakítsák át a házat a kedvemért,vagy hogy cseréljünk szobát mert ők azér még is felnőttek,nagyobb szükségük van magánéletre.
14/L
Hát ez rossz. Főleg azért, mert ők csak jót akarnak. Nem akarják elhanyagolni a lányukat.
Talán mondd nekik, hogy kérsz egy kulcsot a szobádhoz, mert magánéletre van szükséged. Szeretnél néha egyedül lenni. Beszéld meg velük normálisan. Ha megkérdezik, hogy mért, hát azért, mert neked kell egy saját szoba, ahova elvonulhatsz nyugiban és nem zavar senki. Mért neked nem lehet olyanod? Ha azt mondják, hogy nem, hát akkor meg mondd azt, hogy oké, akkor én majd amikor ti együtt alszotok bejövök és befekszek közétek az ágyba minden éjjel. Jó lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!