Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csináljak? Nincs magánéletem?

Melinda- kérdése:

Mit csináljak? Nincs magánéletem?

Figyelt kérdés
Nyár elején kaptam egy saját szobát örültem is neki,de ez sem tartott sokáig : ( a szüleim ki be járkálnak mikor öltöznék fel fürdés után apu cska ugy benyit meg minden tök pucér vagyok olyankor..már félek a saját szobámban lenni nem értik meg hogy serdülő vagyok és kell a magánélet!! anyu is csak ugy bejön a szobámba..Mit csináljak?? Pl multkor voltak problémáim a sulival és barátokkal komolyan kellet volna egy kis egyedüllét erre apu bejön ÉS próbálta adni a jófejet..De ha ezt megemlítem vagy apró jelekkel jelzem nekik hogy menjenek már meg minden ezt mondják: Mi van nem is örülsz hogy egy kicsit veled vagyunk?(közben minden egyes nap velük vagyok) Help!!

2012. febr. 9. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Hát mindenképpen beszélni kellene velük normálisan hogy neked most mire van szükséged, mond el nekik hogy ha velük akarsz lenni akkor velük leszel és ha van valami akkor beszélsz velük, de addig hagyjanak kicsit magadra mert neked most erre van szükséged, esetleg kérjél kulcsot vagy ilyesmi. Csak megértik.
2012. febr. 9. 20:06
 2/5 anonim válasza:
71%

Teljesen megértelek,nálam még rosszabb a helyzet.Átjáró házunk van (sorrend:fürdőszoba,konyha,nappali,szobám,szüleim hálószobája)Soha nem vagyok egyedül.Éjszaka is ha mennek WC-re vagy inni,akkor keresztül mennek a szobámon,napközben is.Már egyszerűen nem bírom..A te kérdésedre pedig a válaszom az,hogy mondd meg nekik kerek-perec.Én is ezt tenném,de nem kérhetem meg őket hogy alakítsák át a házat a kedvemért,vagy hogy cseréljünk szobát mert ők azér még is felnőttek,nagyobb szükségük van magánéletre.

14/L

2012. febr. 9. 20:10
 3/5 I3ady válasza:
92%
12/f teljesen megértelek de am a mi házunk emeletes és az én szobám az emeleten van a kedvencem mikor fel akarok menni hogy: Hideg van fent!!!ne menj fel!;Kéne segíteni;hozz be fát;menj ki és fűrészelj;szeretnék veled beszélni;megyünk be a városba.Egyszerűen nem merek felmenni mert ha lent vagyok legalább nem kell semmit csinálni ahogy fel akarok menni egyből érzem az élet súlyát így hát inkább ülök lent és várom hogy eltakarodjanak márt hogy végre egyedül lehessek és felmehessek abba a kurv@ szobába!!!
2012. febr. 10. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Hát ez rossz. Főleg azért, mert ők csak jót akarnak. Nem akarják elhanyagolni a lányukat.

Talán mondd nekik, hogy kérsz egy kulcsot a szobádhoz, mert magánéletre van szükséged. Szeretnél néha egyedül lenni. Beszéld meg velük normálisan. Ha megkérdezik, hogy mért, hát azért, mert neked kell egy saját szoba, ahova elvonulhatsz nyugiban és nem zavar senki. Mért neked nem lehet olyanod? Ha azt mondják, hogy nem, hát akkor meg mondd azt, hogy oké, akkor én majd amikor ti együtt alszotok bejövök és befekszek közétek az ágyba minden éjjel. Jó lesz?

2012. febr. 11. 03:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem! Nagyon köszönöm a válaszokat próbálok majd velük beszélni! :)
2012. febr. 11. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!