Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ez a változókor?

Ez a változókor?

Figyelt kérdés

Anyu, apu furák. Mostanában.. jó pár hónapja. Berögzült szokásuk engem baszogatni, amit már megszoktam, mert most már csak én vagyok nekik itthon, meg hát én vagyok a legkisebb. (17) Új szöveg: ez az "egy kis tiszteletet!" mire adjak tiszteletet, hogy van egy 2centis hely ahol reggel csinálom a kávém, és fölöttem a drága apám pakolászik... mert nem tudja megvárni amíg végzek. Van egy asztal. Időpontokkal, mikor reggeli ebéd uzsonna.... stb. (gondolom tudjátok) rendesen le is megyek, h. ne legyen gond . kb. az összes ilyen közös evésnél összevesznek. Már semmit nem szoktam szólni, csak befejezem, és felmegyek a szobámba minél előbb. Anyu életében mindig is kötözködő volt velem... Beszélni se tud. : (?) egyek lekvárt.. csak vaj volt itthon. utána, h vegyem elő a salátát. alul van" hát felül volt. Ilyen szótévesztés valami betegség? mert már sokszor előfordult nála. ezen kívül mivel lefáradok a suliba előfordul, h. sokat alszok, vagy rögtön kidőlök ha hazajöttem pár órára... és anyám egyik nap döbbenten jön fel, és nézeget.. arra ébredek, hogy les! mondom uristn mivan?" erre: "hát csak azt hittem h. meghaltál.." :|||

Most meg eltervezték, h nyulakat fognak tartani...NYULAKAT! elmentek könyvtárba (sose jártak). Vettek ki egy rakat könyvet minden hülyeségről meg állattartásról is. 30-at legalább. hát mondom ezek nem normálisak... Apu még csirkét meg tehenet is tartana.. amikor ez egy város. !! Mindenki röhögőgörcsöt fog kapni, mert a környéken senkinek sincs. Ismerőseim is háziállatként tartják a nyulat, úgy mint a kutyát. Most ez normális dolog? Vagy én városiasodtam el túlzottan.. és belebolondultam ebbe az új világba? Vagy ők ilyenek? egyre idegesítőbbek.

2012. febr. 4. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez még nem változó kor.
2012. febr. 4. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Te kamaszkorod.:)

A szüleid amúgy szerintem lehet, hogy feszültek, mert az állattartási terveik részben a megélhetéshez kapcsolódnának.

2012. febr. 4. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
nem,anyádéknak megborult az elméje
2012. febr. 4. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem drágaságom talán Te nem vagy otthon. Addig jó mig az ember tervez. Valószínű,hogy a jövőt tervezik. Hidd el annak a 10%-a sem fog megvalósulni, de legalább élnek.
2012. febr. 4. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

17 évesen én szüleim is háztájit akartak tartani (csirkét) és én ki voltam akadva, hogy úristen lenéznek majd. Most egyetemistaként marhára örülnék, ha lenne háztájink, mert kapnék finom olcsó husikat. De nem ehelyett hisztiztem, eladták a csirkéket, én meg hetekig nem eszek húst mert a diákpénztárcából erre nem telik.

Fogadd el, ez a tinédzserkori hisztiddel jár. Akár tetszik akár nem. Jöhet a lepontozás.

2012. febr. 4. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ezen jót röhögtem: "hát csak azt hittem h. meghaltál.." Amúgy utolsó válaszolónak igaza van.:)
2012. febr. 4. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem fognak lenézni csak azért mert nyulatok van.(bár nekem semmi jó tapasztalatom nem volt nyulakkal) én örülték ha lenne tehén. Ad tejet, nem azt a boti fehér löttyöt kell inni. Esetleg el tudlak képzelni ha meglátsz egy tyúkot. Ne azok keseregj, hogy ó, majd lenéznek mert van itthon 5 nyúl, 10 tyúk meg 1 tehén. Aki lenéz, irígységből teszi. a többi az meg "kamaszpanasz"! :)
2012. febr. 4. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:
:D jól elvagytok, nem irigyellek
2012. febr. 11. 03:21
 9/9 anonim ***** válasza:

sajnos nagy a feszültség a családfenntartók életében..az, hogy anyád ilyen, attól lehet, hogy apád sem a legfínomabb úriember..csak nem tudja lecserélni...így rajtad tölti ki a mérgét...

-nyúl...ha figyelted volna a híreket, a miniszter kiadta az új jelszót! arccal a nyúltenyésztés felé! minden magyar tenyésszen nyulat! az a fejlődés lehetséges útja!

nnnna! ez van! mehetsz füvet, akácot, lucernát szedni, esetleg tápért is elfuthatsz...irány a bolt sárgarépáért, káposztáért...atán abból lesz a fínom diétás nyúhusi, és az autód...meg a család megélhetése...

ha amerikai lennék, azt mondanám, légy pozitív...de így csak annyit, hogy fel a fejjel!

2012. febr. 16. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!