11/24 anonim válasza:
Két nővérem van: Gabriella meg Renáta
általában Gabi és Reni de ha ideges vagyok akk az egész nevüket mondom.. :)
12/24 anonim válasza:
Martinnak és Robinnak hívják.
Emmtinnek szoktam Martint. Robint meg Csilla, Bobó
13/24 anonim válasza:
Anna és Liza. Annát így használom, Lizát meg Lizz, Lizus, Lájzá (:D) nem vagyunk cigók a lájzá miatt, csak nem tudom hogy kell írni.
14/24 anonim válasza:
Balázsnak hívják az öcsémet, 16 éves.
Bazsi, Bálózs, Balzsi, Bubu.. kb ezeket szoktam használni. Mikor kicsi votl, akkor mindenki Babalázsnak hívta. Szerintem aranyos.
15/24 anonim válasza:
Krisztina, őt Böbinek hívjuk kiskorától kezdve a bátyámmal. Anyuék csak Krisztinek. Bátyám meg csak Dávid, nincs becézve.
16/24 anonim válasza:
A húgom Daniella, Danának hívom.
17/24 anonim válasza:
nekem egy öcsém van, ritka régies neve van apukám és papám után. Zsigmond. Viszont mi mind Öcsinek hívjuk. 23 éves.
18/24 anonim válasza:
A báttyám Milán; Miccs, Micsu, Miln.
19/24 anonim válasza:
Öcsém van, Lóránt a neve, én Babának hívom, anyuék Lórikának:)
20/24 anonim válasza:
Nekem bátyám van (20 éves) Erik a neve és nem szoktam becézni, esetleg Erikcinek, de csak akkor, ha valamit akarok tőle XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!