Anyukám anyukájának (tehát nagymamámnak) a nővérei ikrek. Az én tesóim is ikrek. Nekem mennyi az esélyem az ikrekre? Lány vagyok.
Hello,
Nekem ikertestvérem van egypetéjűek vagyuk, lányok.
ÉSSSSS
nézz utánna de ez ugy van, hogy ikreknek közvetlenül nem születhet iker gyereke.
Magyarul neked nem lehet ikred. Te azért lettél mert nem anyukádnak volt ikertestvére hanem nagymamádnak. szóval eléggé csekély az esélye ennek.
Nagymamádnak volt, anyukdnak nem, neked igen, van esélye hogy majd a Te lányodnak/fiadnak lesz iker gyermeke.
Rem segítettem. De nézz utánna, és tudom már. :)
L/16
Bocsi az előző vok,
Úgy értettem h anyukédnak lett, a testvéreid. De neked nem valószínű sőtt talán 0,5% esélye van h neked legyen.
Szia!
Nekem iker babáim születtek, 2 kisfiú. Anyukám apjának volt ikertestvér (tehát nagyapámnak), és az orvos szerint 25% volt az esélye az ikerterhességnek. Megcáfolom a hajlamosító tényezőket, hiszen természetes úton, első nekifutásra, első terhességem volt és 4 nappal a 25. szülinapom előtt érkeztek a babák.
És ikreket nevelni elég nehéz, de nagyon jó dolog, a munka kb. másfélszer annyi, de az öröm dupla! És azt semmi nem pótolja, mikor 2 hálás baba mosolyog rád, mert tudják, hogy szereted őket. Ja, és irigykedve néznek ránk az utcán, hogy egyszerre "le van tudva" a 9 hónapig tartó terhesség, a szülés, és a 3 év otthonlét a babákkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!