Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anyukám anyukájának (tehát...

Anyukám anyukájának (tehát nagymamámnak) a nővérei ikrek. Az én tesóim is ikrek. Nekem mennyi az esélyem az ikrekre? Lány vagyok.

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 13:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
O, hat ha ti ilyen ikres csalad vagytok, akkor lazan lehetnek ikreid! Sok sikert hozza!:)
2009. jún. 1. 01:24
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Az első válaszoló vagyok. Nem rosszindulatból vagy irigységből írtam, hogy nem szeretnék ikreket. Én azért nem, mert mikor megszületett a kisfiam, kb. 4 hónapig napi 2-3 órákat aludtam. Semmi segítségem nem volt. Ez két gyermeknél hatványozottan igaz lehet. Ha az egyik felébred, felébred a másik is a sírásra, stb. Sokkal több munkával jár két gyerek és ha valakinek nincs segítsége, akkor nagyon pokoli lesz az első 1 év. Sőt, az egész fogzási időszak, ha érzékenyek lesznek a gyerekek. Szóval én őszintén szólva 2-3 óra alvással is nehezen bírtam, de ennél kevesebbel biztos kipurcantam volna.
2009. jún. 1. 08:02
 13/16 anonim válasza:

Hello,

Nekem ikertestvérem van egypetéjűek vagyuk, lányok.

ÉSSSSS

nézz utánna de ez ugy van, hogy ikreknek közvetlenül nem születhet iker gyereke.

Magyarul neked nem lehet ikred. Te azért lettél mert nem anyukádnak volt ikertestvére hanem nagymamádnak. szóval eléggé csekély az esélye ennek.

Nagymamádnak volt, anyukdnak nem, neked igen, van esélye hogy majd a Te lányodnak/fiadnak lesz iker gyermeke.

Rem segítettem. De nézz utánna, és tudom már. :)

L/16

2009. jún. 8. 19:30
 14/16 anonim válasza:

Bocsi az előző vok,

Úgy értettem h anyukédnak lett, a testvéreid. De neked nem valószínű sőtt talán 0,5% esélye van h neked legyen.

2009. jún. 8. 19:36
 15/16 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem iker babáim születtek, 2 kisfiú. Anyukám apjának volt ikertestvér (tehát nagyapámnak), és az orvos szerint 25% volt az esélye az ikerterhességnek. Megcáfolom a hajlamosító tényezőket, hiszen természetes úton, első nekifutásra, első terhességem volt és 4 nappal a 25. szülinapom előtt érkeztek a babák.

És ikreket nevelni elég nehéz, de nagyon jó dolog, a munka kb. másfélszer annyi, de az öröm dupla! És azt semmi nem pótolja, mikor 2 hálás baba mosolyog rád, mert tudják, hogy szereted őket. Ja, és irigykedve néznek ránk az utcán, hogy egyszerre "le van tudva" a 9 hónapig tartó terhesség, a szülés, és a 3 év otthonlét a babákkal :)

2009. jún. 16. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ikertesóm és a dédimamámék voltak ikrek.
2011. jan. 13. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!