Másod unokatestvérrel lehet járni?
Lehet igen. Sok első unokatestvér is házas. Érdemes menni genetikushoz, aki kimond egy százalékarányt, hogy milyen betegségre, mennyi esélye lesz a gyereknek. Ezt a családfátok alapján csinálják, kinek mi baja volt stb.
Egyszerűen nem engedélyeznék, ha ez több esetben beteg gyereken szülne, mint nem.
Az igaz amit az előző írt, hogy azt nektek kell elviselni, hogy ki mit gondol erről, és mennyire tudjátok ezt elfogadni. Én személy szerint buta emberek gondolataira nem szoktam adni, de van akit bosszant.
Ismerjétek ki magatokat, egymást, majd látjátok, hogy bevállaljátok e. Én bevállaltam, és lehet, hogy mondanak ezt azt emberek, ismerősök, de nem nekünk mondják, velünk normálisak, tehát ők is elfogadnak minket, nekem sincs bajom velük jóban maradtunk. Magában mindenkinek meglehet és van is a véleménye másokról, de ha ebből nincs különösebb szemközti eltérés, akkor semmi gond szerintem.
Kérlek ne csinálj butaságot!
Családi és egészségügyi szempontból is problémátok lehet. Arról nem is beszélve ha nem a gyermeknél jelentkezik a genetikai probléma, hanem az unokánál, ezt hogy magyarázod majd el gyermekednek és a párjának?
Genetikailag nem veszélyes. de ezt inkább kérdezd meg, vagy olvasd el a szakértőtől.
Én nem tartanék ostoba emberek szájától (igaz, nem 100 lelkes faluban élek.)
Zsuzsianyuci még biztos nem látott olyat, hogy családon kívüli házastársaknak lett beteg babájuk.
Nem engednék hivatalosan, ha a statisztika azt mutatná, hogy beteg gyermekekkel lennének az ilyen párok megáldva.
Előfordul, de másnál is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!