Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Másod unokatestvérrel lehet...

Másod unokatestvérrel lehet járni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 20:34
1 2
 11/20 anonim válasza:
0%
Figyelj jól! Egy ismerősöm anyja újra férjhez ment. A férfinak volt egy lánya, az asszonynak egy fia. A két fiatal megszerette egymást, összeházasodtak, gyerekeik születtek, sőt unokáik vannak. Nem volt köztük vérrokonság, mégis a "nép" azt mondta "jóindulatúan" hogy "testvérek házasodtak össze" ! No ezt nem lehet lenyelni soha. Úgy menni az úton, hogy susssusss testvérek jönnek susssusss :) Én nem tenném a helyetekben, a holnap mást hoz !! és nincs egy életen át tartó probléma, a legsúlyosabbról a beteg utódról, a gyötrelemről nem szólva. Ne vállaljátok.
2012. jan. 18. 11:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Lehet igen. Sok első unokatestvér is házas. Érdemes menni genetikushoz, aki kimond egy százalékarányt, hogy milyen betegségre, mennyi esélye lesz a gyereknek. Ezt a családfátok alapján csinálják, kinek mi baja volt stb.

Egyszerűen nem engedélyeznék, ha ez több esetben beteg gyereken szülne, mint nem.

Az igaz amit az előző írt, hogy azt nektek kell elviselni, hogy ki mit gondol erről, és mennyire tudjátok ezt elfogadni. Én személy szerint buta emberek gondolataira nem szoktam adni, de van akit bosszant.

Ismerjétek ki magatokat, egymást, majd látjátok, hogy bevállaljátok e. Én bevállaltam, és lehet, hogy mondanak ezt azt emberek, ismerősök, de nem nekünk mondják, velünk normálisak, tehát ők is elfogadnak minket, nekem sincs bajom velük jóban maradtunk. Magában mindenkinek meglehet és van is a véleménye másokról, de ha ebből nincs különösebb szemközti eltérés, akkor semmi gond szerintem.

2012. jan. 18. 15:14
 13/20 ANDREA21 válasza:
én nem járnék vele
2012. jan. 20. 11:17
 14/20 anonim válasza:
Attól függ, pl moziba, sportolni, szórakozni lehet...
2012. jan. 20. 19:23
 15/20 Buro92 válasza:
Én nem ajánlom. A rokonságunkban volt egy ilyen pár, tragédia lett belőle.
2012. jan. 21. 02:11
 16/20 Zsuzsianyuci válasza:

Kérlek ne csinálj butaságot!

Családi és egészségügyi szempontból is problémátok lehet. Arról nem is beszélve ha nem a gyermeknél jelentkezik a genetikai probléma, hanem az unokánál, ezt hogy magyarázod majd el gyermekednek és a párjának?

2012. jan. 23. 14:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Genetikailag nem veszélyes. de ezt inkább kérdezd meg, vagy olvasd el a szakértőtől.

Én nem tartanék ostoba emberek szájától (igaz, nem 100 lelkes faluban élek.)

2012. febr. 16. 22:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Zsuzsianyuci még biztos nem látott olyat, hogy családon kívüli házastársaknak lett beteg babájuk.

Nem engednék hivatalosan, ha a statisztika azt mutatná, hogy beteg gyermekekkel lennének az ilyen párok megáldva.

Előfordul, de másnál is !

2012. febr. 17. 15:33
 19/20 anonim válasza:
Hát én biztos nem csinálnám O.O sztem inkább haggyátok hisz ő egy rokonod.. de mindegy nem akarok bele szólni, a ti életetek.
2012. febr. 18. 22:34
 20/20 juditmolnar válasza:
nem igazán, mert vér szerinti unokatestvér, elég közeli
2012. febr. 29. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!