Hogy tudnám megtalálni egy idős ismerősöm családját, akik Kanadában élnek és nagyon keveset tudok/unk róluk?
Figyelt kérdés
Az ismerősöm is kint élt,ott házasodott meg, van egy lánya is. De neki haza kellett jönnie /az most mindegy miért/ kb 15 éve, és azóta semmit nem tud róluk. Megöregedett egyedül él, szeretnék neki segíteni, hogy utolsó éveit ne így élje. Vagy legalább még egyszer az életben láthassa a lányát! Azóta már biztos van unokája is!2009. máj. 25. 20:23
1/4 anonim válasza:
Forduljatok a Magyar Vöröskereszt Kereső Szolgálatához. Teljesen ingyenes és elképesztő kitartással keresnek embereket. Én már kerestettem velük.
2/4 anonim válasza:
Igen,elsőnek igaza van nagyon jó ötlet.
Azonban számomra az érthetetlen,hogy valakit ne keressen a gyereke a családja ilyen sokáig.Direkt szakadt meg a kapcsolat,vagy oka van?
Ez nagyon szomorú dolog,hogy valaki ilyen sokáig ne tudjon a szeretteiről,főleg a gyerekeiről.
Sok sikert a megtalálásukhoz.
3/4 anonim válasza:
megpróbálhatod még a kanadai magyarok fórumát
vagy ezt
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Oka volt annak hogy elváltak, de az ember követ el hibákat, tudni kell megbocsátani, és akárhogy is nézem ő egy kis öregember aki nagyon magányos! Nem számít már hogy mit tett vagy mit nem tett! A fórumokat próbáltam de szóra sem méltattak :(
2009. máj. 26. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!