Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ez megszokott volt abban az...

Ez megszokott volt abban az időben?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy Adolf Hitler édesanyja az Adolf Hitler apjának volt az unokahúga, és még a házasságuk alatt is bácsikámnak hívta őt, és magázta.
2011. dec. 28. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Ennek fényében az Eva Braunnal való kapcsolata már nem is annyira meglepő. Megszokott dolog lehetett a családjukban a rokonokkal szoros kapcsolatot tartani. (-:)) )
2011. dec. 28. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Persze, de inkább a kis falvakban. Egy nagyvárosban nem házasodtak rokonok egymás közt.

Nemrég olvastam Kate Middletonról egy könyvet, abban is írják, hogy a 200 évvel ezelőtti ősei között is előfordult ilyen, hogy unokatestvérek házasodtak.

Sőt, a mai napig ez van külföldön, itthon a kis falvakban élők körében (bár itthon menekül a fiatalság a falvakból), valamilyen szinten mindenki rokon mindenkivel, de ez nem zavarja őket, mégis házasodnak.

2011. dec. 28. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
off: mert eva braunnal miért lett volna szokatlan a kapcsolata? ők nem voltak rokonok tudtommal (?)
2011. dec. 28. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Bocsánat, utána néztem, tényleg nem voltak rokonok. Nem értem, hogy miért ugrott be nekem az, hogy rokoni kapcsolat volt köztük.
2011. dec. 28. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Mert Eva Braun előtt Hitler barátnője az unokahúga volt(Geli Raubal).

Szerintem vele keverted Eva Braunt. :)

2011. dec. 28. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy biztosan ezért is voltak ilyen őrült gondolatai, amiket ugye meg is valósított.

Azért ez kihat az értelmi színvonalra is.

Sőt, úgy tudom egyik nővére elmegyógyintézetben is élt. Meg több családtagja sem volt teljesen normális, de ez nem is csoda ezek után.

2011. dec. 28. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én nagyszüleim másod-unokatestvérek. Nagyon kicsi közösség ahol éltek anno, sok is a meddő és az értelmi fogyatékos arrafelé.

Pl: édesanyám is súlyos diszlexiás.

2011. dec. 29. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!