Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan lehet utanajarni, hogy...

Hogyan lehet utanajarni, hogy valaki hazas-e mar?

Figyelt kérdés
A gyerekem apjarol szeretnem kideriteni, hogy hazas-e mar. O nekem azt mondta nem, a baratai meg azt, hogy igen... Hogyan tudok ennek utanajarni? Valahol csak nyilvan kell, hogy legyen tartva. Az illeto kulfoldi, nevezetesen gorog.
2011. dec. 16. 00:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Persze, nem a gyerek utan tettem fol neki eloszor a kerdest, hogy "naes dragam, ki fia borja vagy?". Rengetegszer beszeltunk csaladrol, jovorol, ahogyan minden normalis par aki komolyan gondolja a kapcsolatot. Mindketten kulfoldon eltunk, marmint nem is Mo-n es nem is Gorogorszagban, igy a kozelebbi csaladi kapcsolatokat nem nyomoztam ki. En nem ertem, mi a furcsa abban, hogy megbiztam a paromban, mas magannyomozasba kezd az elso kave utan? En meg a sokadik kave utan sem jutok egyrol a kettore a "magannyomozasommal"!! Termeszetesen volt arrol szo, hogy majd megismerjuk egymas csaladjat, stb... A "haverok" csak azutan hozakodtak elo a temaval, hogy o hazament szabadsagra, es ott se volt. "Uuuuu, bakker akkor most elszoltam magam es te nem is tudtal rola, hogy otthon felesege van es ket gyereke?" Az is kerdes, hogy ugye *milyen haver az olyan*... es hogy miert fedi fel hirtelen amit addig nem... Nem lehet itt ma bizni semmiben... Nade az nem lehet, hogy valaki felelotlenul igergethessen hazassagot, amig aztan a magamfajta teherbe nem esik...! Csak kell, hogy ezt valahol nyilvantartsak, es nyilvanosnak kellene lennie! Es ja, vajon a felesege tud rolam? A gyerek tudja, hogy lesz egy huga? ha senki nem tud semmit, akkor eppen ideje lenne, csak epp a bokkeno, hogy nem tudom ki a feleseg, el-e vagy hal, es kivel, mar ha van. Ennyi.
2011. dec. 16. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!