A Kuncser vezetéknév Zsidó eredetű?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 17:33
11/14 anonim válasza:
az egész családod, veled együtt utálja a fajtámat és anyád nevéről kérdezed, ami a kuncser, hogy akkor ez zsidó eredetű? nem látsz ebben valamilyen ellentmondást?
először tanulj meg írni, meg fogalmazni, ha már ennyire ide valónak tartod magad. szép egy család lehet, amelyik hagyja, hogy a fiacskája félőrült módjára, értelmetlen mondatokat préseljen ki magából...
nekem a 17. század közepéig vissza van vezetve a családfám, amit én követtem el. te meg még annyit sem tudsz kideríteni, hogy a saját anyád neve vajon honnan származik. így sac per 10-15 évvel lehetsz fiatalabb, nem is látszol túl értelmesnek, úgyhogy kár a gőzért. azt sem tudod kivel kommunikálsz, úgyhogy hagyd abba a fenyegetőzést... ebből is látszik, hogy egy gyerek vagy még.
12/14 A kérdező kommentje:
te szemét mocsok te csak egy senki vagy mert az egész napot itt töltöd a gépe előtt egy lecsúszott etnikai selejt aki szívességet tehetne azzal a családjának ,hogy ha össze érne a levegőben a bokája nem sokáig csak úgy egy hétig takarodjál haza zsidóniába ahova való vagy.
2011. dec. 25. 19:53
13/14 anonim válasza:
szóval beletrafáltam. egy fogyatékos, szakmunkás tinédzser p*cs vagy:)) nekem nem tart pár percnél tovább leírni a gondolataimat ide, úgyhogy az okfejtéseid olyan selejtesek, mint te magad. loser
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!