Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha nem ismerem akkor is jár...

Ha nem ismerem akkor is jár nekem?

Figyelt kérdés
Abban az esetben, ha az apám nem végrendelkezik halála után apai ágon jár nekem vmi?Nem találkoztunk csak egyszer kb 25éve. Megtalálnak a bíróságról, ha esetleg jár nekem vmi? Felkutatnak??
2011. okt. 14. 10:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%

Igen megkeresnek.

Bár, ha te nem keresed az apád,akkor nem tudom miért várnál az örökségre

2011. okt. 14. 10:20
 2/16 A kérdező kommentje:
nem valószínű hogy öröklök bármit is. amúgy meg nem tudom hol keressem mivel csak a nevét tudom és semmi infot nem kapok róla az anyámtól.nem kéne egyből ítélkezni,,,
2011. okt. 14. 10:26
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
nem ítélkezem,csak érdekes, hogy a kérdés felmerült benned.
2011. okt. 14. 10:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Törvény szerint jár az örökség, igen.

Viszont, hogy megtalálnak-e mint örököst, az más kérdés. Valószínűleg igen amúgy.

2011. okt. 14. 10:33
 5/16 anonim ***** válasza:
54%
nekem eszembe sem jutna ilyen, hogy a nem ismert apámtól örökölhetek-e
2011. okt. 14. 10:36
 6/16 anonim ***** válasza:
45%

Törvény szerint meg kell keresniük, és mivel ha jól értem "hivatalosan" is a gyereke vagy ezért jár.

10:28-as mert benned BIZTOSAN nem merülnek fel olyan kérdések amiket végül nem teszel fel.

Hogy érzed, nem arra van az oldal hogy mindenféléket kérdezzenek itt az emberek? /a címe: gyakorikerdesek.hu ..../

2011. okt. 14. 10:38
 7/16 anonim ***** válasza:
54%

Egyébként megkeresheted, gondolom a nevét, korát tudod.

Ha anyád nem akar beszélni róla,akkor nem biztos,hogy minden igaz amit mégis elmondott. Én azért megpróbálnám, hátha később sajnálnád,hogy nem ismerted meg.

2011. okt. 14. 10:38
 8/16 A kérdező kommentje:
mivel az állandó lakcímemen keresnek valószínű ilyen esetbe,ahol én már rég nem lakom csak anya, ezért ő mondhatja azt hogy én lemondok? meg elég fifikás az anyám, mi van ha ő ír levelet a nevemben amiben lemondok mindenről? ezért kérdem hogy személyesen keresnek meg? vagy levélben?
2011. okt. 14. 10:45
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
miért nem jelentkezel be oda, ahol laksz? sokkal egyszerűbb lenne az életed ;)
2011. okt. 14. 12:00
 10/16 anonim ***** válasza:
45%

Természetesen nem mondhat le a nevedben.

(Miért nem a kérdésre válaszolnak amúgy az emberek??)

2011. okt. 14. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!