Abban az esetben, ha az apám nem végrendelkezik halála után apai ágon jár nekem vmi?Nem találkoztunk csak egyszer kb 25éve. Megtalálnak a bíróságról, ha esetleg jár nekem vmi? Felkutatnak??
Bár, ha te nem keresed az apád,akkor nem tudom miért várnál az örökségre
2011. okt. 14. 10:20
2/16 A kérdező kommentje:
nem valószínű hogy öröklök bármit is. amúgy meg nem tudom hol keressem mivel csak a nevét tudom és semmi infot nem kapok róla az anyámtól.nem kéne egyből ítélkezni,,,
2011. okt. 14. 10:26
3/16 anonim válasza:
nem ítélkezem,csak érdekes, hogy a kérdés felmerült benned.
2011. okt. 14. 10:28
4/16 anonim válasza:
Törvény szerint jár az örökség, igen.
Viszont, hogy megtalálnak-e mint örököst, az más kérdés. Valószínűleg igen amúgy.
2011. okt. 14. 10:33
5/16 anonim válasza:
nekem eszembe sem jutna ilyen, hogy a nem ismert apámtól örökölhetek-e
2011. okt. 14. 10:36
6/16 anonim válasza:
Törvény szerint meg kell keresniük, és mivel ha jól értem "hivatalosan" is a gyereke vagy ezért jár.
10:28-as mert benned BIZTOSAN nem merülnek fel olyan kérdések amiket végül nem teszel fel.
Hogy érzed, nem arra van az oldal hogy mindenféléket kérdezzenek itt az emberek? /a címe: gyakorikerdesek.hu ..../
2011. okt. 14. 10:38
7/16 anonim válasza:
Egyébként megkeresheted, gondolom a nevét, korát tudod.
Ha anyád nem akar beszélni róla,akkor nem biztos,hogy minden igaz amit mégis elmondott. Én azért megpróbálnám, hátha később sajnálnád,hogy nem ismerted meg.
2011. okt. 14. 10:38
8/16 A kérdező kommentje:
mivel az állandó lakcímemen keresnek valószínű ilyen esetbe,ahol én már rég nem lakom csak anya, ezért ő mondhatja azt hogy én lemondok? meg elég fifikás az anyám, mi van ha ő ír levelet a nevemben amiben lemondok mindenről? ezért kérdem hogy személyesen keresnek meg? vagy levélben?
2011. okt. 14. 10:45
9/16 anonim válasza:
miért nem jelentkezel be oda, ahol laksz? sokkal egyszerűbb lenne az életed ;)
2011. okt. 14. 12:00
10/16 anonim válasza:
Természetesen nem mondhat le a nevedben.
(Miért nem a kérdésre válaszolnak amúgy az emberek??)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!