Nincs kilátás. Szerintetek mi viditana fel?
Figyelt kérdés
Nagyon sok gond van az életemben az életem héáromnegyede sírás de most majdnem megfulladtam tőle.Nembiirom:'( nekem ez sok léci mondjatok vmit ami felvidit2011. aug. 18. 22:15
1/20 anonim válasza:
Mondj valami konkrétabbat, hogy jobban tudjunk segíteni.
2/20 anonim válasza:
Nem vagyok az a nagydarab ember se pláza cica de engem egy tábla csoki és egy új ruha mindig feldob :) !
3/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
Állítólag Jennifer Love Hewitt azt nyilatkozta egy talk showban hogy az életét intim piercing dobta fel . :P
5/20 A kérdező kommentje:
hét úgy össz: 1.ben karácsonykor megvertek az osztálytársaim azót afáj az emléke de nem birom. akkor kikosarazott álmaim pasija. nincs pénzünk hitelt vett fel apám 1milkát abból nem tud fizetni egy istenb**zott 35 ezret hogy had menjünk el anyuval nyaralni . több bajom is van de :'( ez a milloomoda
2011. aug. 18. 22:23
6/20 anonim válasza:
Engem az vidít fel, ha kimozdulok a sírást okozó környezetből (jelen esetben a családi ház az alkoholista apa miatt), olyankor új erőre kapok.
A másik, ami segít, ha megnézek egy vígjátékot vagy egy részt valamelyik kedvenc és könnyű sorozatomból.
7/20 A kérdező kommentje:
köszi nagyon kedvesek vagytok a pirszingestöl szakadtam xd
2011. aug. 18. 22:23
8/20 A kérdező kommentje:
az nem segít ha nem megyek el otthonról?
2011. aug. 18. 22:24
9/20 anonim válasza:
Nekünk 5 milla hitelünk van, és a nyaralás már meg sem fordult a fejemben mégsem rinyálok...
10/20 A kérdező kommentje:
najü idefigyelj 5milkás hitel.apám gazdag volt és elrinyálta a pénzét ez nem nyaralás hanem anyám pénzt kereshetne belőle azon belül a rokonaink is ott vannak és ebbe a kib*****tt hézba nembírok lenne egész életembe nem voltam a tengeren se kölföldön
2011. aug. 18. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!