Honnan tudnám meg, honnét származnak őseim?
Kedves Megmondóember!
Azért mert te nem fogotad fel mint írtam előbb, h nincs szükségem az értékelhetetlen és gyűlölködő, fröcsögő válaszokra, de te egyből bevágtad magad. Elég 1 síkú, unalmas ember lehetsz, hogy egy fiatal ember, akit izgat a származása, te így "leoltod". Az életben biztos nem kapsz szót, és itt a Gyakorikérdések.hu-n éled ki magad a lelkes és érdeklődő fiatalokon.te Szánalmas vagy:)
Szia
lehet keson irok, de anyam azt mondta hogy ahol keresztelkedtek ott nezzuk meg.pl:
Ha tudom hogy a papam hol keresztelkedett, elmegyek, megnezem apja nevet, hol keresztelkedett az apja, majd elmegyek oda is. Ott megnezem annak az apjanak a nevet, hol keresztelkedett es igy tovabb. Igaz lesz par het ha folyamarosan csinalod hogy legyen valami hasznalhato nyom de megeri hosszu tavon. Remelem segitettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!