Miért van az hogy anyám mindíg elfejti visszaadni a pénzt?
Figyelt kérdés
Tartozik 10 000rel amit le kellett vennem a kárátyámról,cigik árával.Most csak a pizza árát adta ide,már neken szégyen visszakérni a pénzem...nem igaz hogy nem jut eszébe..2011. jún. 17. 13:19
2/6 anonim válasza:
Ja de pizza meg cigi az kell,ha nincs pénze ugye?Egy barátnőm is ilyen kölcsénkér mindenkitől a számlákra,de étteremből rendel kaját cipőket ruhákat vesz és a rokonai barátaitól tarhál,ők fizetik neki a számlákat.Fa*a emberek vannak.
3/6 anonim válasza:
Anyám is cigerettázik, egyedül élünk mellette 3 műszakban dolgozik hogy meglegyen mindenünk mégis elmegy a számlákra minden..
4/6 anonim válasza:
Akor le kéne tenni a cigi,ja azt nem megy...Akkor meg nem kell siránkázni,hogy nincs pénz.Amúgy én senkinek nem adok kölcsön azóta,hogy megloptak,és nem adtak vissz nagypénzt olyanok akikben megbíztam(rokonok).
5/6 A kérdező kommentje:
Már most ott tartok hogy se testvéreknek(az 1 tetevérem 1éve tartozik 75.000rel)se szülőknek nem adok.Igyekszem nem megsajnálni őket, most nekem nincs,se ha lene nekik lehet hgy nem is adnának nekem köcsön.
2011. jún. 17. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!