Mi a Schulcz jelentése?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 22:42
1/14 anonim válasza:
Szia!
Német eredetű családnév és bírót jelent!
3/14 anonim válasza:
"német eredetű szó.családnév"
lenyűgöz a témában való jártasságod:DDD
4/14 anonim válasza:
15:51
Szerintem nem mást kéne kritizálni...A kérdésre felelt. Te még arra se tudsz.!
6/14 anonim válasza:
"Mi a Shulcz jelentése?".. neked ezt jelenti, amit leírtál? el lehetne azon is gondolkozni, hogy vajon miért jött a kritika...
7/14 anonim válasza:
ez nem felelet, hogy német eredetű szó. meg az sem, hogy családnév. ezt a 2 dolgot 6 millió emberből 6 millió kinyögi. épp csak a lényeg nem sikerült kisajtolni. mert az, hogy a szabó magyar, meg az, hogy családnév.. ha ez le van írva és ennyi, akkor ez kb ugyan az a semmi, amit te is leírtál és senki nincs előbbre, de mondjuk egy ilyen fogyatékos válasz után nem tudom, hogy mit várok el tőled... no comment inkább.
8/14 A kérdező kommentje:
Azért kössz a kommenteket :D
2011. márc. 15. 14:12
9/14 anonim válasza:
az első komment teljesen helyén van, a többit felejtsd el:D
10/14 anonim válasza:
Ha miskolci egyetemistákat kérdezel, nekik tejesen más jut az eszükbe! Ha szeretnéd kifejtem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!