Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ez szerintetek igaz? (többi...

Ez szerintetek igaz? (többi lent. )

Figyelt kérdés

Nos,és félig cigány (nem beás) és félig magyar vagyok,mivel olvastam hogy a cigányok az indiaiktól származnak ők a leszármazottjai, azt is lehet mondani hogy félig magyar félig indián vagyok?

ui.: nagyon érdekelne , mert nyílt vagyok az indiánokhoz nagyon szeretem az indiánokat,buddhizmust.

( rasszisták kíméljenek:)

2010. dec. 25. 22:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézz utána, mi a különbség az indián és az indiai között! ;)
2010. dec. 25. 22:17
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
ha így is van, gyakorlatilag semmi közük már az indiaiakhoz genetikailag, azaz származásilag, tehát mondhatod, persze, de nem lesz igaz. semmi baj nincs azzal, ha félig cigány vagy egyébként is.
2010. dec. 25. 22:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Való igaz, a romák nyelvészetileg és genetikailag az észak-indiai népekkel rokonok, de több népcsoportból is összetevődnek. India északnyugati vonala a származási eredetük, ott még több olyan csoport él, melyekben rengeteg a hasonlóság. Ezért őket „indiai cigányoknak” hívják. Teljesen azonos az életvitelük, lovakkal kereskednek, vándorolnak, táncolnak, zenélnek.

Egyébként indiánoknak nincs közük Indiához sem a cigányokhoz. Indiánok Észak-Amerikában éltek

2010. dec. 25. 22:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
az indiai és az indián az két különböző csoport. ennyire nem kellene keverni őket.
2010. dec. 25. 22:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az indiaiak és az indiánok egyáltalán nem ugyanazok. Az indiánokhoz genetikailag nem hiszem, hogy sok közük lenne a romáknak, az indiaiakhoz viszont valamilyen szinten igen.

Ettől függetlenül lelki rokonságban még állhatsz az indiánokkal, szeretheted őket, tanulmányozhatod a kultúrájukat, mert tényleg érdekes. Viszont az indián kultúrának megint nem sok köze van a buddhizmushoz, úgyhogy itt most több egymástól független dolgot keversz.

2010. dec. 25. 22:36
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem a cigányok nem indiaiak, haenm románok :). Nem tudom mi az hogy beás.
2010. dec. 25. 22:36
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Ez a különbség az indiai és az indiánok között

Indiai emberek

[link]

Indiánok

[link]

Azért nem mindegy

2010. dec. 25. 22:38
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Az indiánok Amerika őslakosai és a cigányoknak semmi közük nincs hozzájuk.

India Ázsiában van, hatalmas ország 1 millárd ember él ott. A cigányok sokszáz évvel ezelőtt onnan vándoroltak át Európába. Cigányok ma is élnek Indiában. India fő vallása nem a buddhizmus, hanem többségük hindu, kisebb részük muzulmán. (Bár élnek ott keresztények és buddhisták is.

Ha érdekel India, ahonnan az őseid érkeztek és van elég pénzed, utazz el oda. A repülőjegy oda-vissza 150 ezer Ft, az ott tartózkodás elég olcsó, minden sokkal kevesebbe kerül, mint itt.

2010. dec. 25. 22:41
 9/15 anonim ***** válasza:

bocsika rosszul linkeltem.

Szóval Indiai emberek

[link]

Indiánok

[link]

2010. dec. 25. 22:42
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
na te vagy Kolombusz? ő is keverte a két népet...
2010. dec. 25. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!