Logikus ha haragszik rám a rokon?
Figyelt kérdés
Apám unokatestvérei és rokonai, pl apám apjának a testvérei haragszanak rám, mert nem tartom évek óta apámmal a kapcsolatot. Szerinted van közük hozzá? Azért nem tartom vele a kapcsolatot mert mindig anyámat szidja és az anyai nagyimat. Egyébként gyerekként gyerektartást se fizetett nekem mikor elváltak 12 éves voltam semmit se adott nekem azóta. Most 24 vagyok..Fápr. 24. 06:26
1/9 anonim válasza:
Nincs közük hozzá, nem is kell velük foglalkozni..
2/9 anonim válasza:
Igen, logikus, hogy haragszanak rád, hiszen nem tartod a kapcsolatot azzal, akit ők szeretnek. Es? Mi a probléma? Nyilván velük se tartod a kapcsolatot, nem mindegy hogy haragszanak e rad? Te is haragszol mindegyikre.
3/9 anonim válasza:
Teljesen logikus, hiszen az ő rokonai, őt támogatják, plusz az ő verzióját ismerik a történtekből.
4/9 anonim válasza:
Logikus, mert nyilván az ő rokonuk, őt védik.
De az is logikus, hogy te nem akarod tartani a kapcsolatot.
Ne foglalkozz velük.
5/9 anonim válasza:
Logikus, mert apád az ő rokonuk. Ettől függetlenül nem kell tartani vele a kapcsolatot, de a "jóindulatú" rokonokkal sem, ne is foglalkozz velük. (Az ilyenek még azt is megérdemelnék, hogy a temetésükön nevess egy jót.)
6/9 anonim válasza:
Mondhatni rám is haragudtak emiatt, pedig tudták jól, milyen ember az apám.
7/9 anonim válasza:
A gyerek is a rokonuk. Apucira mégsem haragudtak, hogy nem foglalkozik a gyerekkel rendesen...
8/9 anonim válasza:
Mintha mér olvastam volna ilyen kérdést azzal megspékelve, hogy az utcán beszólogatnak.
9/9 anonim válasza:
Miért zavar téged ha a soha nem látott rokonok haragszanak rád mert apáddal nem állsz szóba. Felnőtt vagy és vannak saját döntéseid. Éld az életedet és ne foglalkozz a rokonokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!