Milyen név lenne jó? "művésznév"
Figyelt kérdés
Szeretnék írni egy történetet és nem tudom mi legyen a főszereplö lány neve :) (nem magyar)2010. okt. 22. 17:46
21/26 anonim válasza:
Most nekem is segitettetek a történetemhez nevet találni :) bár nekem már meg van a főszereplő neve de másnak is kell nevet adni :D
22/26 anonim válasza:
művésznév? hát.. keresztnévnek keress valami amerikai nevet, ami mindig is tetszett, vezetéknévnek meg bármilyen tárgyat :D
Pl Goldie Banana
23/26 anonim válasza:
Én egy titokzatos férfiszereplőre használom az Evan-t. Egyébként van olyan változata, amit ív'n-nek kell ejteni?
25/26 anonim válasza:
Keresztnév:
Arina
Beata
Cerina
Dorothy
Elli
Faira
Ginger
Holly
Ivana
Janelle
Kathrine
Leyla
Mery
Nala
Olly
Phoebe
Rony
Serina
Tanya
Urana
Xenia
Yane
Zile
Családnév:
Aragon
Brown
Creffel
Dervin
Endrew
Freak
Greenwald
Herwoll
Iris
Jones
Kedvir
Loren
Megan
Noran
Obner
Phillips
Ryan
Stewe
Tarden
Ugelli
Xarah
Yumpei
Zaine
26/26 anonim válasza:
Muvesznevuk az iroknak vannak nem a torteneteik szereploinek! Nem veletlenul neked kell muvesznev?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!