A Bihari cigány vezetéknév?
Figyelt kérdés
Vagy milyen eredetű?
Nehogy azt írjátok hogy Bihar megyéből származó emberek:D
Valahol azt írják cigány vagy indiai
2023. júl. 14. 15:49
1/8 A kérdező kommentje:
*írták
2023. júl. 14. 15:50
2/8 anonim válasza:
Egyetlen cigánnyal sem találkoztam ilyen névvel és egyetlen Biharit sem ismerek, aki cigány.
3/8 anonim válasza:
Bihari János roma zeneszerző volt. Bihar vármegyében azonban alapvetően nem cigányok élnek.
5/8 anonim válasza:
Ugyanaz van, mint a Horváth vezetéknévvel. Van közöttük cigányok is, de a javarésze nem az.
6/8 anonim válasza:
Én pl több Bihari vezetéknevű roma embert ismerek de nem feltétlen csak romák vezetékneve.
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Nem egy olyan jellegzetes roma név, amit ha meghallassz, egyből tudod, hogy roma (vagy roma származású) az illető, mint pl. Lakatos, Kalányos, Kanalas, Rézműves, Rontó, Orsós, stb.
8/8 anonim válasza:
Én csak egy Biharit ismerek,de ő nem cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!