Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Valaki jart mar igy vagy csak en?

Valaki jart mar igy vagy csak en?

Figyelt kérdés

Nezegettem ezt a topikot es ugye mindenhol irjak ezt a familysearchet.

Eddig rendben is van mondom rakeresek felmenoimre valameddig visszamenoleg.

Na de... Beirtam edesapam nevet hol szuletett mikor....

Es egy teljesen mas not adott ki az anyjanak mint akit en hittem egesz eletem soran.

Nem megyek bele a reszletekbe de ez hatborzongato.

Es az apja marmint papam stimmel raadasul kepek is vannak rola amiket kiadott es szaz hogy o az. Es apamnak az anyja elvileg meghalt 1987ben plusz volt meg ket testvere azok kozul egy el a masik meghalt 2017ben.

Ezt nmost komolyan kivel beszeljem meg vagy hallgassak rola?

Es rakerestem erre a palira aki elvileg a testvere es nagyon hasonlit ra

Plusz a lanytestvere aki meghalt ugyanabban az evben tavozott mint a papam

2023. jan. 15. 08:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Fotókat nyilván nem tehetnek fel engedély nélkül senkiről, így érthetőő h miért nincs.
2023. jan. 15. 09:32
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, csinálj egy képernyőfotót vagy húzz innen a kamuddal!
2023. jan. 15. 10:23
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
A múltkori hatalmas családfával mi lett, amit a padláson találtál? Eltüzeltétek?
2023. jan. 15. 10:32
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

10-es válaszodva reagálva!

NEKED kell kikeresni, nem csinálta meg senki helyetted. Egyébként meg nem lehet, hogy azonos nevű mint a papád, de nem egyezik a születési dátum, mert egy őse? Valószínűleg ez történt!

2023. jan. 15. 10:49
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

"rendeswn visszavete generaciorol generaciora"

ILYEN SINCS, semmiféle családfa nincs fenn, csak a különbözö anyakönyvek fotókópiákként, illetve egy részüket digitalizálták, azaz valakik megpróbálták beírni az ott olvasható neveket, stb, több-kevesebb hibával!

2023. jan. 15. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:
93%
Vannak az oldalon családfák, meg lehet nézni, amiket mások csináltak. Az én családomnak is fent van egy családfája, egy rokonom állította össze, de simán megnézheti akárki, aki belép. Fényképek is vannak fent, amiket szintén ő töltött fel, sőt, hangfelvételt is lehet feltölteni a rokonokhoz. Élő rokonokat nem adhatsz csak hozzá, de akik már meghaltak, róluk többféle családfát is összeállíthatsz. A kérdező szerintem erre gondol. Valakije csinált ott egy fát, és azt találta meg.
2023. jan. 15. 11:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva, ha nagyon kíváncsi vagy és érdekel, akkor írj annak a hölgynek aki megosztotta ezeket a képeket és adatokat a familysearch-on. Simán lehet hogy akit nagymamádnak hittél az első felesége volt a papádnak. Ha így viszonyulsz hozzá hogy hátborzongató, akkor neked nem való a családfakutatás.

Pl. olyan is van, hogy testvérpárt vett feleségül a férj egymás után. A te helyzetedbe olyan is lehet, hogy nem házasodtak össze, mert mondjuk volt oka, és megszületett apukád, és apukád jelezte az apasági kérelmét, de abba az időbe ha nem házasodtak össze, akkor törvényesíteni nem tudták.

Millió fiktív kitalált példát lehetne felsorakoztatni.

Mondjuk mi lenne, ha megnéznéd az otthon tárolt anyakönyvi kivonatát apukádnak? Hm?

De a legsanszosabb, hogy ugyanúgy hívták a bácsit mint a papádat, vagy rokona papádnak pl. unokatestvér aki hasonlít rá, vagy a doppelgrange-re, nem rokonok között is van olyan, hogy hasonlít a másikra. Én olvastam olyat, hogy egy talán angol és egy ír lány egypetéjű ikreknek néztek ki, találkoztak is, karácsonyi vásárba megkérdezték, hogy ikrek-e, mire mondták, hogy nem, és megdöbbent az eladó. Ők csináltattak genetikai vizsgálatot is, és nem egyeznek semmilyen szinten genetikailag.

Tudod majd ha elkezdesz családfakutatni és megtalálod az x-edik ősszülődet és boldogan trappolsz visszafele az anyakönyvi bejegyzésbe, hogy "na most megvagy hadnagy" szófordulattal és azzal szembesülsz, hogy van 5 ugyanolyan nevű ugyanabba az évbe vagy pár év különbséggel, akkor majd megérted a kérdésed egyszerűségét.

Pl. amugy olyan is volt anno, pláne ha olyan időszakba született a szülőd, hogy cseléd sorba kényszerült a szülője és elvesztette a házastársát, de már jött a baba, és kénytelen volt örökbe adni, mert mondjuk nem bírta a munkát és megbetegedett és stb.

Azt írtad a testvérek közül él az egyik miért nem kérdezgeted közvetetten?

2023. febr. 8. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!