Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A te szüleid hogy ismerték...

A te szüleid hogy ismerték meg egymást? : )

Figyelt kérdés
az én szüleim már gyerek koruk óta ismerték egymást 6 év van köztük. apám még tolta is babakocsiba anyut kiskorába. :)
2010. szept. 30. 16:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Étteremben azt hiszem. Anyám pincérnő volt kb. 16-17 évesen, apám meg sokszor járt oda a haverjaival. Pár év múlva össze is házasodtak.. Am közöttük is 6 év volt.
2010. szept. 30. 16:57
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy suliba jártak és anyunak megtetszett a bajusza :D
2010. szept. 30. 17:00
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
mármint apám bajusza :))
2010. szept. 30. 17:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

itt már leírtam :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

a tegnapelőtt 23:08-as az én válaszom

2010. szept. 30. 17:03
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Anya kapott a barátnőjével egy utazást(egy helyen dolgoztak, mint kiváló dolgozó).És apu meg a haverjával épp arra ment, és ott:D
2010. szept. 30. 17:06
 16/25 A kérdező kommentje:
Jujj volt már ez a kérdés :( pedig nem írta ki.. :( bocsi ,hogy feltettem újra. =(
2010. szept. 30. 17:11
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Apám mielőtt bevonult, a 60-as évek végén, újságokba adott fel hirdetéseket, hogy levelezne lányokkal. Anyám akkor 16 éves volt, és válaszolt a hirdetésr,e írt neki. Aztán kb. másfél évig semmi. Akkoriban még két évig volt katona, összeismerkedett ott apám egy sráccal, aki személyesen ismerte anyámat. Meglátta a nevét a borítékok között, és mondta, hogy őt ismeri, a legjobb barátnője a menyasszonya. Apám persze rögtön kérdezte, hogy milyen... leírás alapján megtetszett neki, és másfél év után válaszolt a levelére. Kb. 3-4 hónapig leveleztek, aztán már a leszerelés közeledtével több szabadideje volt apámnak, egyszer csak megjelent valamikor októberben anyámék szülői házánál. Aztán ott is maradt, decemberben eljegyzés, következő év nyarán esküvő, aztán következő év februárjában megszületett a legidősebb nővérem, majd rá 1 évre még egy, aztán a bátyám, végül én. Nagyjából ennyi :)
2010. szept. 30. 17:15
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Balatonon teniszpályán
2010. szept. 30. 19:05
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
a buszon ismerkedtek össze, anno együtt, jártak dolgozni, egyszer oda ment ment apu anyuhoz ezzel a szöveggel szia szép kislány.. többi ment magától:D Ennek 24 éve:D
2010. szept. 30. 19:06
 20/25 anonim ***** válasza:
volt egy közös ismerösük és ő mutatta be őket egymásnak :) de apum tetszett anyum bnőjének de apumnak anyum tetszett :D
2010. okt. 2. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!