A te szüleid hogy ismerték meg egymást? : )
Figyelt kérdés
az én szüleim már gyerek koruk óta ismerték egymást 6 év van köztük. apám még tolta is babakocsiba anyut kiskorába. :)2010. szept. 30. 16:28
11/25 anonim válasza:
Étteremben azt hiszem. Anyám pincérnő volt kb. 16-17 évesen, apám meg sokszor járt oda a haverjaival. Pár év múlva össze is házasodtak.. Am közöttük is 6 év volt.
12/25 anonim válasza:
Egy suliba jártak és anyunak megtetszett a bajusza :D
14/25 anonim válasza:
itt már leírtam :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
a tegnapelőtt 23:08-as az én válaszom
15/25 anonim válasza:
Anya kapott a barátnőjével egy utazást(egy helyen dolgoztak, mint kiváló dolgozó).És apu meg a haverjával épp arra ment, és ott:D
16/25 A kérdező kommentje:
Jujj volt már ez a kérdés :( pedig nem írta ki.. :( bocsi ,hogy feltettem újra. =(
2010. szept. 30. 17:11
17/25 anonim válasza:
Apám mielőtt bevonult, a 60-as évek végén, újságokba adott fel hirdetéseket, hogy levelezne lányokkal. Anyám akkor 16 éves volt, és válaszolt a hirdetésr,e írt neki. Aztán kb. másfél évig semmi. Akkoriban még két évig volt katona, összeismerkedett ott apám egy sráccal, aki személyesen ismerte anyámat. Meglátta a nevét a borítékok között, és mondta, hogy őt ismeri, a legjobb barátnője a menyasszonya. Apám persze rögtön kérdezte, hogy milyen... leírás alapján megtetszett neki, és másfél év után válaszolt a levelére. Kb. 3-4 hónapig leveleztek, aztán már a leszerelés közeledtével több szabadideje volt apámnak, egyszer csak megjelent valamikor októberben anyámék szülői házánál. Aztán ott is maradt, decemberben eljegyzés, következő év nyarán esküvő, aztán következő év februárjában megszületett a legidősebb nővérem, majd rá 1 évre még egy, aztán a bátyám, végül én. Nagyjából ennyi :)
19/25 anonim válasza:
a buszon ismerkedtek össze, anno együtt, jártak dolgozni, egyszer oda ment ment apu anyuhoz ezzel a szöveggel szia szép kislány.. többi ment magától:D Ennek 24 éve:D
20/25 anonim válasza:
volt egy közös ismerösük és ő mutatta be őket egymásnak :) de apum tetszett anyum bnőjének de apumnak anyum tetszett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!