Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van olyan család tagod aki...

Van olyan család tagod aki elől elrejted a Facebook bejegyzéseidet? Vagy nem jelolod be Facebookon?

Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Ha valamit kiteszel Facebookra, azt bárki megláthatja. Tök mindegy, hogy elrejted vagy nem rejted el, másvalaki révén is eljuthat hozzá. Én semmi olyat nem posztolok, amit ne láthatna akárki, igaz, nem is posztolok szinte semmit. Ha nem kéne a munkához, simán törölném magam a közösségi oldalakról.
2022. nov. 27. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen van. Nem jut hozzá vissza úgysem semmi, mert a többi családtagom is tudja milyen. Alig van vagy 80 ismerősöm facebookon. Öreg egy sem, tehát senki nem viszi vissza hozzá a szót.
2022. nov. 27. 09:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak olyan, akit kikövettem az agyatlan politikai megosztásai miatt.
2022. nov. 27. 09:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs, mert amugy sem teszek ki semmit.
2022. nov. 27. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Be van állítva, hogy anyám ne láthassa az ismerőseim. Szimplán mert mindig lesegeti őket, veszekedve kérdezget a számára ismeretlenekről. Így meg azon veszekszik, hogy miért nem láthatja, szóval tulajdonképpen mindegy. :D
2022. nov. 27. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Van, azok, akik nem kérdeztek, hanem innen onnan hallottam vissza, hogy mit miért. Tiltottam is mindet. Az nem zavar, ha kérdez. Csak az, ha a hátam mögött pofázik.
2022. nov. 27. 11:10
 7/8 Psycho ***** válasza:
63%

Olyan volt, hogy leállítottam a követést, hogy ne lássam az illető posztjait. Az, hogy szélsőséges politikai nézetei vannak a fickónak, az ő dolga. De elegem volt, hogy állandóan tömve volt az idővonalam a posztjai miatt.

Illetve van pár személyes albumom, amit csak az ismerőseim láthatnak.

2022. nov. 27. 11:53
 8/8 Metionin ***** válasza:
63%
A szüleim szerencsére nem értenek semmi ilyesmihez, a párom családja meg le van tiltva. Szóval a párom az egyetlen családtagom, aki látja a fészbukom.
2022. nov. 27. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!