Kiaz akit legjobban szeretsz csaladodban es kiaz akit legkevesbe?
Legjobban: Öcsémet.
Legkevésbé: Nagyapámat utáltam mindig a legjobban, alkoholista sggfej volt, szerencsére már elpatkolt. Ha élőt kell mondani, akkor nénémet. Kétszínű érdekember, mindig arra hajlik, amerre a szél fújja és nagyon manipulatív. Bár a távolabbi családommal minimálisan tartom a kapcsolatot, elég toxikus bagázs, apai ágú rokonaimmal pl. évek óta nem beszéltem.
Legjobban: a férjemet
Legkevésbé: az anyósomat
Legjobban: a gyerekemet
Legkevésbé: a sógornőmet (aztán nem sokkal lemaradva jön anyósom is)
Ha a "saját" családom nézem csak, akkor legjobban talán anyámat. De ez a legjobb úgy legjobb, hogy az utáltak közül őt utálom legkevésbé.
Lejobban utálni... hát tudnám sorolni. De talán nevelőapám vezet.
Ha férjem csaladja is beleszámít, akkor a legobban férjemet, majd az unokabátyját "szeretem". Inkább bírom, nagy arc.
Legjobban pedig anyóst utálom. 3 éve hál isten nem is láttam
Legjobban a feleségemet, gyermekeimet, unokáimat szeretem.
Nincs a családban senki, akit utálnék (vagy engem utálna, legalább is nem így érzem).
Családon kívül nagyon utálok egyes politikusokat.
A nálam idősebbek között nincs sok választásom, mert már csak a bátyám él. A gyerekeimet természetesen szeretem, mindkettőt egyformán. De ahogy nőnek, egyre távolabbra kerülnek tőlem a mai fiatalok viselkedése, gondolkodása miatt. Az egész világ rossz irányba változik, az önzés, a magány felé, az anyagiak hajszolása felé.
Talán majd ha lesznek unokáim, amíg kicsik, nagyon szerethetők.
Szerencsére van férjem, akivel nagyon szeretjük egymást, így nem is igen hiányzik a rokonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!