Az " Oláh " vezetèknevűek mind cigányok?
Figyelt kérdés
Rengeteg cigány családot ismerek mind Oláh, tovàbbá mèg az ismertebb ènekesek akik Oláh - k, azok is cigányok.
Pl Oláh Ibolya
Oláh Gergő
2022. júl. 7. 23:19
1/29 anonim válasza:
Igen, a legtöbb Oláh vezetéknevű roma, vagy roma származású.
2/29 anonim válasza:
Nem mind, de a túlnyomó többségük igen.
3/29 anonim válasza:
Ez sztereotípia.Nem mindenki.Nekem 3 osztálytársam volt Oláh vezetéknevű,és egyik sem volt roma.2 közülük vakítóan fehér bőrű volt,az egyik közülük szőke,a másik pedig vörös hajú.
5/29 anonim válasza:
Én nem ismerek olyat, aki ne lenne cigány származásu ezzel a vezeték névvel. Viszont ez nem azt jelenti, hogy roma is. A barátom is Oláh, egyértelműen látszik rajta, hogy van benne cigány vér, de se ő, se a családja nem tartja magát annak, hanem "sima fehér" embernek. Szóval ők roma származásúak, de nem romák :D
6/29 anonim válasza:
3 ugye tudod, hogy vannak cigányok, akiknek fehér a bőre? Sőt, én olyannal is találkoztam akinek kék szeme volt
7/29 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy cigány vagyok.
8/29 anonim válasza:
Személyesen eddig két Oláh nevűt ismertem, az egyik a középiskolai tanárom volt. Egyik sem volt cigány.
9/29 anonim válasza:
Akik fehér bőrüek, azok is biztosan cigányok voltak, de gének vicces dolgok: talán egy felmenőjük, szülő, nagyszülő fehér volt, és az ő génjeit örökölte az, akinek nem barna a bőre. Ennyire egyszerű. És igen, minden Oláh vezetéknevű roma.
10/29 anonim válasza:
9
nem biztos.
Lehet hogy adoptálták a gyereket.
Sőt, a régi korokban néha egyszerűen ellopták a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!