Ingyen nem létezik családfakutatás?
Apum családja után kutattam igaz csak így a netről és a familysearch oldalán találtam gyászjelentést apum testvéréről, hogy Amerikában telepedett le és hunyt is el. Van hozzá kép is lehet ez csak a gyászjelentés, megszerettem volna nézni viszont ez egy amerikai oldalra írányít ahol fizetnem kell azért hogy megnézzem. És itt meg is állt a keresés. Csak akkor tudok lépni ha előfizetek?
Amúgy mennyibe kerülne egy rendes családfakutatás?
Első, ne beszélj baromságokat! 10 éve INGYEN kutatom a saját családfámat!
Kérdező, a familysearch.org oldal nem irányít át olyan oldalra, ahol fizetned kell, saját képgalériájuk van! Ingyenesen megtekinthető és letölthető minden, épp a napokban használtam!
#13: Oltári nagy tévedésben vagy. Egyáltalán nem kerül pénzbe. Sok dolog azért nem érhető el, mert korlátozás alá esik, és le kellett szedniük az oldalról. Több hobbikutató csoport tagja vagyok: rendszeresen kérik, hogy tegyék fel ezt vagy azt, ami még nem került ki az oldalra. Átalában - ha a szerződésük engedi - pár héten vagy hónapon belül fel is teszik. INGYEN. Több mint 15 éve kutatok folymatosan, mai napig használom a FS oldalát, egyetlen kanyimba nem került még.
Miért akarsz rávenni bárkit is, hogy valóban fizetős kutatókat vegyen igénybe? Csak tán nem érdekelt vagy? Biztos nem bíználak meg a hozzászólásaid alapján...
16!
Csak fel ne nyomjon valaki az adóhivatalban! Egyébként igazad van, ezt másképp nem lehet csinálni!
Én is 10 éve csinálom, se csak magamnak, elég melós, másnak tuti nem csinálnám meg ingyen.
16-os vagyok
Tőlem nyomhat is, mert számlát is adok, úgyhogy egy percig nem félek tőle :)) De látod, még az ember saját családfáját sem lehet pikk-pakk kikutatni, ha meg mélyebbre is ás az ember, mert nemcsak a felmenőket szeretné tudni, hanem egyebet is, akár egész életében is kutathatja az ember. Mégis elvárják, vagyis elvárnák, hogy ingyen és bérmentve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!