Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy tudok utána járni a...

Hogy tudok utána járni a származásomnak és az őseimnek?

Figyelt kérdés

2022. márc. 1. 16:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Kapcsoaltot felvenni amx akkor tudod ha már fixen kdierült kik azok, addig nem érdemes senkinél jelentkezni a rokonság maitt.
2022. márc. 1. 23:41
 12/20 anonim ***** válasza:
46%

Gondolom, aki lepontozott, az életében nem foglalkozott a témával. Nyilván hülyeséget írok, több mint 15 évnyi családkutatással a hátam mögött.

Mondjuk én vagyok a hülye, hogy próbálok segíteni a témában, már megtanulhattam volna, hogy értelmetlen. (#10)

2022. márc. 2. 07:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
12.: Én értékeltelek le. Egyszerűen csak az ilyen facebook csoportokat nem találom hasznosnak.
2022. márc. 3. 19:18
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

#13: Ha nem is ismered őket, akkor mi alapján? Több mint 15 éve kutatok, jó ideje tagja vagyok több FB-csoportnak. Rengeteg segítséget nyújtottak, meg én is segítettem másoknak.

Milyen alapon véleményezel valamit, amit nem is ismersz? Attól, hogy a mucsaröcsögei csigabarátok csoportja nem működik, attól elég sok másik viszont igen.

2022. márc. 3. 19:24
 15/20 anonim ***** válasza:
23%

14.: A stílusod nem épp egy tanult, művelt ember benyomását kelti... Nem, nem mucsaröcsögei csigabarátokról beszélek, és bár lehet, hogy előítéletes vagyok a face csoportokkal kapcsolatban, benne vagyok épp elégben, hogy láttam, ezek nagyjából hogy működnek.

Ne haragudj, de nekem a face csoport linkelése kb. olyan, mint szakdolgozatban wikipédiát linkelni.

2022. márc. 3. 19:31
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Meglepődnél! Mesélj, mi a probléma a stílusommal? Netán nem egyzik a véleményem a tiéddel és szarkasztikus? Van ilyen! Jobb, ha hozzászoksz.

Én nem mondok véleményt olyan dologról, amit nem ismerek. Attól, hogy neked rossz tapasztalataid vannak azokkal a csoportokkal, amikben benne vagy, attól még bőven sok van, ami teljesen jól működik.

Olyan dolgot véleményezni, amit nem ismersz, sokkal inkább vall tanulatlanságra.

Én is voltam olyan csoportban, ami haszontalan volt. Abból ki is léptem. Amiben benne vagyok, az meg hasznos. Engedtessék meg, hogy el tudjam dönteni, hogy SZÁMOMRA (és esetleg más, hasonló érdeklődési körű ember számára) mi hasznos vagy mi LEHET hasznos.

Ha kipróbálja, majd eldönti, hogy NEKI hasznos volt-e vagy sem. MIUTÁN megnézte, megismerte.

Látatlanban ítélkezni elég prosztó dolog. Mondhatni taplóság.

2022. márc. 3. 19:39
 17/20 anonim ***** válasza:
40%

Nem, senki személyeskedéséhez nem szokok hozzá - ezért adom a pirosat, és nem azért, mert más a véleményed.

A face-t véleményezem önmagában, nem a te tudományodat a családfakutatást illetően. Ettől persze mindenki úgy dönt, ahogy akar, szerintem senkitől nem akartam elvenni a döntés jogát.

2022. márc. 3. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
74%

A jelek szerint azt sem tudod, hogy mit jelent a személyeskedés, de mindegy. Mellesleg a kérdező szempontjából az én válaszom még mindig hasznosabb volt, mivel konkrétan a kérdésére adtam választ, veled elllentétben. A face-t ne itt értékeld általánoságban, a kérdés nem a face-ről szólt.

De ha már rám sütötted, hogy személyeskedek, hát legyen! Az beszél műveltségről, aki képes leírni az alábbi mondatot? "senki személyeskedéséhez nem szokok hozzá" (idézet tőled, lásd fent) - SZOKOK?! Na, ne már!

2022. márc. 3. 22:36
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
*általánoSSágban (javítom, mielőtt okostojgli beszólna; véletlen betűkihagyás volt rossz billentyűzet miatt)
2022. márc. 3. 22:39
 20/20 anonim ***** válasza:
25%

[link]

OMG, van ilyen kifejezés, na de már... Egyébként nem szóltam volna hozzád, te akadtál ki az értékelésen, személyed elleni támadásnak vetted holott a face-nek szólt.

2022. márc. 3. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!