Török a vezetéknevem, (részben) török vagyok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 11:47
2/22 anonim válasza:
Mi a vezetékneved, ha szabad tudni? Amúgy max részben vagy az. Vmelyik feljebbvalód onnan származhatott
3/22 A kérdező kommentje:
"Mi a vezetékneved, ha szabad tudni?"
Kérlek olvasd el a kérdést.
2021. nov. 14. 11:54
4/22 anonim válasza:
Mivel a mondatot nagybetűvel kezdjük, gondolom nem volt egyértelmű, hogy a vezetékneved maga "Török".
Lehet, hogy a sokadik felmenőd török, valamiért adták ezt a nevet.
5/22 anonim válasza:
2 vagyok. Ok, értem. Bocs, nem volt egyértelmű elsőre. Amúgy a válaszom ugyanaz lenne így is.
7/22 anonim válasza:
Ha tényleg érdekel, itt végeznek DNS alapján származásvizsgálatot:
synlab.hu/lakossagi/leiras/genetikai-szarmazas-vizsgalatok
Alapvetően valószínűleg török volt az ük-ük-ük... szülőd, de ettől te nem igazán vagy török.
Egy DNS vizsgálat megmondja milyen nemzetből hány % van benned.
Lehet, hogy 14%-ig lengyel vagy :D
8/22 anonim válasza:
Én meg Nyeste vagyok. Egy nyest volt valamelyik szülőm? 🤔🤔🤔
9/22 anonim válasza:
Én meg Király vagyok, de nem tudom melyik uralkodóházból.
10/22 anonim válasza:
Gőz a vezetéknevem. Akkor ezek szerint félig gőz vagyok? Valószínűleg a nevednek semmi köze a származásodhoz, de ha nagyon érdekel csinálj egy genetikai vizsgálatot. Itt a gyakorin nem hemzsegnek a családfa-kutatók, ergo nem fogsz érdemi választ kapni a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!